Η Travelport ανακοίνωσε την ανανέωση μιας πολυετούς συμφωνίας περιεχομένου με την Korean Air, τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία και τον εθνικό αερομεταφορέα της Κορέας.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η Travelport θα συνεχίσει να παρέχει το περιεχόμενο της Korean Air σε περισσότερα από 68.000 πρακτορεία που συνδέονται με την Travelport σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντάς τους να αναζητούν, να πωλούν και να κάνουν κράτηση των ναύλων της αεροπορικής εταιρείας.

Ο Kenneth Chang, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Μάρκετινγκ, Korean Air, σχολίασε: «Καθώς τα ταξίδια ανακάμπτουν, η Korean Air σκοπεύει να δείξει τον δρόμο. Η συνεργασία μας με την Travelport έχει αποδειχθεί πολλές φορές και το παγκόσμιο δίκτυο της παραμένει ο ακρογωνιαίος λίθος των σχεδίων μας για διεθνή ανάπτυξη.»

Ο Sue Carter, επικεφαλής της Ασίας-Ειρηνικού, Air Partners στην Travelport, πρόσθεσε: «Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τις φιλοδοξίες της Korean Air και να είμαστε ηγέτης της παγκόσμιας αεροπορίας με τις τεχνολογικές μας λύσεις. Η αξιοποίηση προηγμένων εξελίξεων όπως η δυνατότητα νέας διανομής θα είναι καθοριστικής σημασίας για τις αεροπορικές εταιρείες να ηγηθούν σε έναν κόσμο αυξημένων προσδοκιών ταξιδιωτών και ανυπομονούμε να επεκτείνουμε περαιτέρω την υποστήριξή μας με την Korean Air στο μέλλον. ”

Εκτός από την παροχή περιεχομένου της Korean Air σε ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο, η Travelport υποστηρίζει επίσης τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Korean Air καθώς και τις λύσεις Airline Insight. Αυτά τα εργαλεία παρέχουν έγκαιρη ανάλυση και πληροφορίες που βοηθούν τις αεροπορικές εταιρείες να αναγνωρίζουν και να ανταποκρίνονται γρήγορα στις τάσεις της αγοράς.

Ιδρυτικό μέλος της συμμαχίας αεροπορικών εταιρειών SkyTeam, η Korean Air βαθμολογήθηκε πρόσφατα ως μία από τις τρεις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο στα Βραβεία Tripadvisor Travellers ’Choice 2020 για τις αεροπορικές εταιρείες.