Η Cyprus Airways ανακοινώνει την έναρξη πώλησης εισιτηρίων για το χειμώνα 2020 – 2021.

Το χειμερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει την Αθήνα και το Ηράκλειο, καθώς και την προσθήκη του νέου δρομολογίου Λάρνακα – Μόσχα. Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει επίσης να συνεχίσει τις πτήσεις της προς το Τελ Αβίβ, μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση με το Covid-19.
Ο κ. Γιώργος Μαυροκώστας, Chief Operations Officer της Cyprus Airways δήλωσε ότι «Παρακολουθούμε συνεχώς το δίκτυο δρομολογίων μας λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της πανδημίας Coronavirus και των αναγκών των πελατών μας. Είμαστε χαρούμενοι που θα συμπεριλάβουμε πτήσεις προς τη Μόσχα στο χειμερινό μας πρόγραμμα, μετά τις επιτυχημένες πτήσεις επαναπατρισμού που πραγματοποιήθηκαν κατά τη θερινή περίοδο».

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Όλα τα μέτρα υγείας και ασφάλειας για τις πτήσεις της Cyprus Airways βρίσκονται αναρτημένα στη σελίδα: https://www.cyprusairways.com/home/lp/covid19/travel-info
Για πληροφορίες για το νέο πτητικό πρόγραμμα της Cyprus Airways, οι ενδιαφερόμενοι επιβάτες καλούνται να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.cyprusairways.com