Η Travelport ανακοίνωσε ότι διόρισε τη Jennifer Catto ως νέa Chief Marketing Officer.

Η Jennifer είναι ένα βραβευμένο στέλεχος μάρκετινγκ, με δύο δεκαετίες ηγετικής εμπειρίας τόσο σε εταιρείες ταχείας ανάπτυξης όσο και σε γνωστές εταιρείες. Πιο πρόσφατα, κατείχε το ρόλο της Chief Marketing Officer της Telaria, μιας πλατφόρμας που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία εσόδων και τη διαχείριση βίντεο υψηλής ποιότητας. Στα 4 χρόνια που ήταν στην εταιρεία, ξεκίνησε τη μάρκα Telaria και, εντός 24 μηνών, την καθιέρωσε επιτυχώς ως αναγνωρισμένος ηγέτης στην τηλεόραση.

Στον νέο της ρόλο, οι ευθύνες της Jennifer περιλαμβάνουν την ανάδειξη της μάρκας Travelport. Έχει έδρα στη Νέα Υόρκη και αναφέρεται απευθείας στον Greg Webb, Διευθύνοντα Σύμβουλο. Έχει επίσης προσχωρήσει στην ομάδα Senior Leadership Team της εταιρείας.

Ο Greg Webb, Διευθύνων Σύμβουλος της Travelport, δήλωσε: «Το μάρκετινγκ είναι ένα σημαντικό τμήμα σε οποιονδήποτε οργανισμό. Είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτή τη στιγμή στην Travelport καθώς επιταχύνουμε την εφαρμογή της νέας μας στρατηγικής και προετοιμάζουμε να παρουσιάσουμε την πλατφόρμα επόμενης γενιάς. Ως εκ τούτου, χαίρομαι που διόρισα μια νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο μάρκετινγκ του βεληνεκούς της Jennifer. Είναι μια εξαιρετική, αποδεδειγμένη και δημιουργική ηγέτης και θα διαδραματίσει ανεκτίμητο ρόλο για να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους φιλόδοξους στόχους μας.”

Η Jennifer πρόσθεσε: «Η νέα στρατηγική της Travelport, η εξαιρετική ηγεσία και το όραμα για το μάρκετινγκ, έκαναν εύκολη την απόφαση να ενταχθώ στην ομάδα. Οι ευκαιρίες να ηγηθεί κανείς ένα τμήμα μάρκετινγκ όταν μια εταιρεία ξεκινά ένα τολμηρό νέο ταξίδι δεν έρχονται συχνά, επομένως είναι μια συναρπαστική στιγμή να βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να συνεργαστώ με τον Greg, την ανώτερη ηγετική ομάδα και όλους τους νέους συναδέλφους μου, για να ενισχύσω τη θέση της Travelport ως ηγέτη στη διανομή ταξιδιών. ”

Η Τζένιφερ είναι απόφοιτος του Middlebury College στο Βερμόντ των Ηνωμένων Πολιτειών και μιλάει Ιταλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Σουαχίλι. Έχει υπηρετήσει στο διοικητικό συμβούλιο του Παιδικού Μουσείου του Μπρούκλιν και υπήρξε ενεργό μέλος του She Runs It, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού αφιερωμένου στο άνοιγμα του δρόμου για περισσότερες γυναίκες να ηγηθούν σε κάθε επίπεδο μάρκετινγκ, μέσων και τεχνολογίας.