Με διπλή βράβευση για τον Όμιλο ξενοδοχείων Διβάνη ολοκληρώθηκαν στις 6 Οκτωβρίου για 6η χρονιά τα Greek Hospitality Awards.

O θεσμός των Greek Hospitality Awards έρχεται να επιβραβεύσει την Αριστεία στο χώρο των Ελληνικών Ξενοδοχείων, και άλλων εταιριών συναφών με τον κλάδο του Τουρισμού, μέσα από μια αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης και το κοινό.

Το Divani Apollon Palace & Thalasso τιμήθηκε με το βραβείο Gold στην κατηγορία Best Greek Thalasso Resort.

Το Divani Apollon Palace & Thalasso, αποτελεί την επιτομή της διαχρονικής πολυτέλειας και προσφέρει το μοναδικό κέντρο θαλασσοθεραπείας στην Αττική και ένα από τα μεγαλύτερα SPA στην Ευρώπη. Το Divani Athens SPA & Thalasso Center διαθέτει τη μεγαλύτερη πισίνα θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα, επιφάνειας 270 τ.μ.

Το Divani Caravel έλαβε το βραβείο Silver στην κατηγορία Best Greek Mice City Hotel.
Οι ριζικά ανακαινισμένοι χώροι του ξενοδοχείου προσφέρουν την αίσθηση ενός μητροπολιτικού υπερσύγχρονου κέντρου συναντήσεων και συνεδρίων, που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν από τη σύγχρονη Αθήνα οι business επισκέπτες και οι επιχειρήσεις που επιλέγουν να οργανώσουν εκδηλώσεις στην πόλη.