Επιβάτης της Southwest Airlines δεν μπορούσε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, καθώς όπως της είπαν οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου… μπορούσαν να δουν το στήθος της μέσα από την μπλούζα.

Αυτά κατέγραψε με σειρά αναρτήσεών της στο Twitter η κάτοικος Σικάγο, Kayla Eubanks, για την πρόσφατη διαμάχη με το προσωπικό εδάφους της αεροπορικής, που βρήκαν ιδιαιτέρως αποκαλυπτική την μπλούζα της.

«Μου είπαν πως οι επιβάτες μπορεί να με κοιτάξουν και να προσβληθούν από το ντύσιμό μου», έγραψε και ανέβασε μια φωτογραφία του ντυσίματός της.

«Θέλω πραγματικά να μάθω γιατί αστυνομεύει με τέτοιον τρόπο τα ρούχα μου η SouthwestAir», έγραψε στη συνέχεια. Η ίδια επανήλθε και ανέβασε και τρίτο tweet, ένα βίντεο αυτή τη φορά, που δείχνει μια υπάλληλο να ψάχνει το dress code της αεροπορικής, λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση της πτήσης.

Στο περιστατικό κλήθηκε τελικά ο πιλότος, ο οποίος έσωσε την κατάσταση!

«Σε μισούν γιατί δείχνεις ωραία, έτσι δεν είναι;», της λέει αυτός, ξεκάθαρα αμήχανος από την άβολη κατάσταση. «Έχεις καμιά μπλούζα ή θέλεις να σου δανείσω μια δική μου;», τη ρωτά.

Εκείνη επιμένει να δει τον κανονισμό για το σωστό ντύσιμο. Τελικά τη βλέπουμε μέσα στο αεροπλάνο με το μπλουζάκι του πιλότου.

Εικόνα

Εκπρόσωπος της αεροπορικής δήλωσε αργότερα στη «New York Post» πως επικοινώνησαν μαζί της για να απολογηθούν και της προσέφεραν αποζημίωση για την ταλαιπωρία…