Η εν λόγω…προσφορά δεν απευθύνεται σε όλους μας και η αλήθεια είναι ότι απευθύνεται σε λίγους πάνω στον πλανήτη, καθώς μιλάμε για ιδιωτικά πολυτελή jet και πανάκριβα αυτοκίνητα. Παρόλα αυτά, δεν πειράζει να ενημερωθείτε για αυτήν, γιατί που ξέρετε; Μπορεί να κερδίσετε το λαχείο και να γίνετε κροίσος! 

H βραζιλιάνικη Embraer κατασκευάζει επιβατικά αεροσκάφη και μαζί με την Porsche, ανακοίνωσαν το “Duet”, ένα πακέτο …προσφοράς που περιλαμβάνει το Embraer Phenom 300E Jet και μια ειδική έκδοση της Porsche 911 Turbo S και ισχύει για περιορισμένο αριθμό δέκα σετ.

Όπως αναφέρει η Porsche, η Porsche 911 Turbo S είναι βαμμένη στα ίδια χρώματα με το Embraer Phenom 300E Jet. Πιο συγκεκριμένα έχουμε αποχρώσεις Platinum Silver Metallic και matt Jet Grey Metallic με χειροποίητα γραφικά σε Brilliant Chrome και Speed Blue.

Ξεχωρίζουν επίσης και οι όμορφες ζάντες από ελαφρύ κράμα αλουμινίου καθώς και τα αεροδυναμικά βοηθήματα του Sport Design package (σπλίτερ, διπλή ενεργή αεροτομή κτλ). Μια ακόμη λεπτομέρεια είναι τον μικρό λογότυπο στη μεσαία κολόνα που συμβολίζει τις δέκα μονάδες που θα κατασκευαστούν.

Στο εσωτερικό του γερμανικού σπόρτσκαρ βρίσκουμε το έμβλημα Duet που σχεδιάστηκε ειδικά για την περίσταση και απεικονίζει το φτερό αεροσκάφους και την αεροτομή του αυτοκινήτου. Αυτό προβάλλεται στο έδαφος με το άνοιγμα των θυρών, είναι ραμμένο στα προσκέφαλα ενώ κάνει την εμφάνισή του και στην πλακέτα limited edition.

Μαζί με το όχημα έρχεται δώρο και ένα πλήρες σετ αποσκευών της Porsche Design για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Τέλος, ο χρονογράφος 1919 Globetimer UTC θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο αεροδρόμιο στην ώρα σας.

Κίνηση στην Porsche 911 Turbo S δίνει ο γνωστός 6κύλινδρος κινητήρας μπόξερ των 3,7 λίτρων με απόδοση 650 PS και 800 Nm που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο PDK οκτώ σχέσεων χαρίζοντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 2,6″.