H Celebrity Cruises ανακοίνωσε μια νέα προσέγγιση στη κρουαζιέρα με την ονομασία Always IncludedSM,’ θέτοντας ένα τέλος σε προσφορές που μπερδεύουν και προσφορές που συνήθως ισχύουν για περιορισμένο χρόνο.

Από την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020, όλες οι κρουαζιέρες με τη Celebrity Cruises θα περιλαμβάνουν WiFi, πακέτο απεριόριστης κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών καθώς και προπληρωμένα φιλοδωρήματα, απλοποιώντας την πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία.

“Ο,τιδήποτε κάνουμε στην Celebrity πηγάζει από την επιθυμία μας να επανακαθορίσουμε τί είναι η πολυτέλεια σήμερα και πώς την εκλαμβάνουμε προσφέροντας εμπειρίες που οι σύγχρονοι ταξιδιώτες θέλουν. Με τη νέα κατηγορία κρουαζιεροπλοίων Edge Series, το Celebrity Edge και το αδερφάκι του το Celebrity Apex, εγκαινιάσαμε μια νέα εποχή, με  ‘New Luxury’ κουλτούρα – με έμφαση στην άνεση, το design καθώς και inclusive παροχές,” δήλωσε η Lisa Lutoff-Perlo, πρόεδρος και CEO της Celebrity Cruises. “Σήμερα, τίποτα δεν είναι πιο πολυτελές από όταν τα πράγματα είναι extra απλά και extra special. Θέλαμε να μεταδώσουμε αυτό το υπέροχο αίσθημα στους φιλοξενούμενους μας ότι έχουμε φροντίσει για όλα.”

“Μετά από αυτή την δύσκολη χρονιά, η ευκολία και η ηρεμία έχουν γίνει ακόμα πιο πολύτιμα αγαθά,” δήλωσε ο Peter Giorgi, αντιπρόεδρος και chief marketing officer της Celebrity Cruises. “Ο κόσμος θέλει να περνά περισσότερο χρόνο εμπνεόμενος και όχι με το να χάνεται ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές επιλογές κράτησης. Η νέα μας προσέγγιση ‘Always Included’ κάνει τη διαδικασία της κράτησης απλή και εντυπωσιακή – μια απόφαση κράτησης και ..wonder awaits.”

Always Included” γίνεται η νέα βασική τιμή για την πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρεται στα πολυβραβευμένα κρουαζιερόπλοια της Celebrity Cruises και περιλαμβάνει:

  • Απεριόριστη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών – Κλασικά cocktails, ποτήρια κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, specialty καφέδες και τσάγια, χυμοί, εμφιαλωμένα νερά
  • Απεριόριστο WiFi – Δωρεάν, συνεχής σύνδεση με social media, email και το διαδίκτυο εν γένει, επιτρέποντας στους επιβάτες να σερφάρουν όσο θέλουν.
  • Προπληρωμένα φιλοδωρήματα

Για φιλοξενούμενους που επιθυμούν ακόμα περισσότερες παροχές, η, Celebrity προσφέρει τη δυνατότητα upgrade με ακόμα 2 πακέτα:

  • ELEVATE πηγαίνει το πακέτο σε άλλα ύψη με απεριόριστη κατανάλωση premium αλκοολούχων ποτών καθώς και πιστωτικό για εξαργύρωση σε εκδρομές αξίας $200 ανά επιβάτη.
  • INDULGE περιλαμβάνει ο,τι περιλαμβάνει το πακέτο ELEVATE καθώς και Wi-Fi και επιπλέον $200 ανά επιβάτη on board credit για να καταναλώσουν οι φιλοξενούμενοι όπως επιθυμούν κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

Όλοι οι φιλοξενούμενοι του The Retreat –του ταξιδιωτικού concept της Celebrity Cruises για σε σουίτες απολαμβάνουν επιπλέον all-exclusive εμπειρίες όπως private restaurant, lounge και sundeck, αλλά και μια αφοσιωμένη ομάδα από butlers και concierge προσωπικό – καθώς και όλες τις παροχές του INDULGE πακέτου χωρίς καμία απολύτως επιπλέον επιβάρυνση.

Always Included” είναι η τελευταία από μια σειρά καινοτομιών που παρέχονται εν πλώ στα κρουαζιερόπλοια της Celebrity, όπως η πρόσφατη ριζική αναμόρφωση του παραδοσιακού σε όλες τις κρουαζιέρες  safety drill σε μια πιο προσωπική ψηφιακή εμπειρία, που ονομάζεται Muster 2.0, προσβάσιμη από όλους τους φιλοξενούμενους μέσω έξυπνων συσκευών ή της τηλεόρασης στην καμπίνα που μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και πριν την επιβίβαση .

Always Included” είναι διαθέσιμο για όλες τις νέες κρατήσεις  με τη Celebrity cruises με μοναδική εξαίρεση τις κρουαζιέρες στα Galapagos. Τέλος στο πλαίσιο της νέας προσέγγισης, η Celebrity επίσης επανεφήυρε το loyalty πρόγραμμά της προσφέροντας στα μέλη του  Captain’s Club νέες παροχές και special onboard εμπειρίες.

Σχετικά με την Celebrity Cruises:

 

Η Celebrity Cruises είναι συνώνυμη της μοντέρνας πολυτέλειας: σύγχρονος σχεδιασμός και ζεστοί χώροι, εμπειρίες γεύματος όπου η διαρρύθμιση των χώρων είναι τόσο σημαντική όσο το μενού, εκπληκτική εξυπηρέτηση που μόνο η Celebrity Cruises μπορεί να δώσει. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν στους ταξιδιώτες μια πρωτόγνωρη και ασύγκριτη εμπειρία. Τα 14 κρουαζιερόπλοια της εταιρίας παρέχουν διακοπές μοντέρνας πολυτέλειας επισκεπτόμενα και τις 7 ηπείρους. Η Celebrity Cruises προσφέρει επίσης εντυπωσιακές ταξιδιωτικές εμπειρίες Cruisetour experiences στην Αλάσκα και τον Καναδά. Είναι μια από τις 6 εταιρίες κρουαζιέρας που λειτουργούν υπό την παγκόσμια εταιρία κρουαζιέρας Royal Caribbean Cruises.

 

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας και ταυτόχρονα κορυφαίο tour operator εισερχόμενου τουρισμού με υψηλή τεχνογνωσία στην απόλυτη εξυπηρέτηση του σύγχρονου ταξιδιώτη.Από την ίδρυσή του το 1962, από τον Αναστάσιο Στυλιανόπουλο, έως σήμερα, το Navigator εμπιστεύονται όλοι σχεδόν οι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας βιομηχανίας της κρουαζιέρας. Έτσι σήμερα, με επικεφαλής τον Ανδρέα Στυλιανόπουλο, ο Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος marketing και πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises και στρατηγικός συνεργάτης των Crystal Cruises, Oceania Cruises, Silversea Cruises, Paul Gauguin Cruises, Lueftner Cruises, A-Rosa Cruises,Compagnie Du Ponant, Cruceros Australis,Oceanwide Expeditions,Sea Cloud Cruises, SeaDream Yacht Club,Variety Cruises, Viking Cruises, Volga Dream Cruises.