Η Emirates απέσπασε τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας για το 2020 στα βραβεία The Sun Travel Awards, καθώς και της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας Μεγάλων Αποστάσεων στους The Times και στα βραβεία The Sunday Times Travel Awards.

Παρά την φετινή πρωτοφανή χρονιά, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι από τον κόσμο, προκειμένου να τιμήσουν τους καλύτερους στο κλάδου του τουρισμού. Η Emirates κατάφερε να ξεχωρίσει και να διακριθεί, μεταξύ άλλων, χάρη:
– στην παγκόσμιας κλάσης γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει μέσα στα σύγχρονα αεροσκάφη της.
– στο πολυβραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice, με πάνω από 4.500 κανάλια ψυχαγωγίας
– στα τοπικά εμπνευσμένα γεύματα και τα δωρεάν ποτά/αναψυκτικά

«Οι διακρίσεις αυτές υπογραμμίζουν τη δέσμευση της Emirates να προσφέρει μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία ταξιδιού στους πελάτης της, καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού τους. Η εταιρεία παρουσίασε εκ νέου τα εμβληματικά αεροσκάφη A380 και τις εμπειρίες που προσφέρουν, συμπεριλαμβανομένων των: Onboard Lounge, Shower Spa και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για κοινωνικές επαφές ή χαλάρωση στη Διακεκριμένη και την Πρώτη Θέση, σε επιλεγμένα αεροσκάφη Boeing 777-300ER, μετά από ενδελεχή έλεγχο και εφαρμογή πρόσθετων μέτρων ασφάλειας και υγιεινής.», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Τα βραβεία που απέσπασε η κορυφαία αεροπορική εταιρεία αποτελούν έμπρακτη υποστήριξη των πελατών της Emirates, η οποία συνεχίζει δυναμικά και με ασφάλεια να επαναφέρει τις δραστηριότητές της και να ξαναχτίζει το δίκτυό της, προκειμένου να παρέχει περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια, συνδέοντας τους πελάτες της με περισσότερους από 95 προορισμούς μέσω του Ντουμπάι, καταλήγει η ανακοίνωση.