Ερωτικές υπηρεσίες σε επιβάτες ακόμη και κατά τη διάρκειας της πτήσης φέρεται να προσφέρει μία αεροσυνοδός της British Airways. 

Η εν λόγω αεροσυνοδός, γνωστή με το ψευδώνυμο «AirHostess71», διαφημίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει και τα προσόντα της μέσω των social media. Δημοσιεύει στο Facebook φωτογραφίες με τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ σε κάποιες από τις πιο τολμηρές πόζες της, σηκώνει τη φούστα της στολής και αποκαλύπτει τα οπίσθια της.

Οι αναρτήσεις-αγγελίες της «AirHostess71», σύμφωνα με την DailyMail, είναι αρκετά αναλυτικές και αληθοφανείς. Χρεώνει 50 λίρες το ραντεβού, με τις προβλεπόμενες προσαυξήσεις αναλόγως της επιπλέον ειδικής φροντίδας που ενδέχεται να απαιτήσει ο επιβάτης/πελάτης. Μάλιστα, αν κάποιος θέλει να αγοράσει τα εσώρουχα της μπορεί να το κάνει, δίνοντας 25 λίρες.

Η «AirHostess71» ισχυρίζεται ότι είναι μέλος πληρώματος ιπταμένων με βάση το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, ενώ επικαλείται μαρτυρίες συναδέλφων της ότι οι έξτρα υπηρεσίες που προσφέρει είναι 100% αληθινές.

Tο ενδεχόμενο να πρόκειται για φάρσα -όπως αναφέρει η DailyMail- παραμένει ανοιχτό, η διοίκηση όμως της British Airways διέταξε εσωτερική έρευνα για τον εντοπισμό της αεροσυνοδού-call girl.