Απίστευτο κι όμως αληθινό! Άνδρας ανέβηκε στην πτέρυγα αεροσκάφους της Alaska Airlines στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας.
Ειδικότερα, η πτήση 1367 από το Λας Βέγκας προς το Πόρτλαντ ετοιμαζόταν για απογείωση από το Διεθνές Αεροδρόμιο McCarran, όταν ο πιλότος παρατήρησε ένα άτομο που ερχόταν προς το αεροσκάφος και ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου.
Το τμήμα αστυνομίας του Λας Βέγκας και αξιωματούχοι του αεροδρομίου έθεσαν τον άνδρα υπό κράτηση, δήλωσε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου, Joe Rajchel, στο CNNi. Ο άντρας πήδηξε ένα περιμετρικό φράχτη και έγινε αντιληπτός από το προσωπικό του αεροδρομίου περίπου στις 1:40 μ.μ. PST, σύμφωνα με τον Rajchel.
Το βίντεο που τραβήχτηκε από έναν επιβάτη δείχνει ότι ο άντρας κάθεται και περπατά πάνω στο φτερό. Στη συνέχεια αφαιρεί τις κάλτσες και τα παπούτσια του πριν προσπαθήσει να ανέβει στο φτερό του Boeing 737. Καθώς οι αστυνομικοί πλησιάζουν τον άντρα, γλιστρά από το φτερό και πέφτει κάτω από την άσφαλτο.
Το αεροπλάνο επέστρεψε στην πύλη για πλήρη επιθεώρηση μετά το συμβάν, ανέφερε σε δήλωσή της η Alaska Airlines.