Αμερικανίδα μητέρα κατήγγειλε μέσω Instagram ότι δεν της επέτρεψαν να ταξιδέψει με το σύζυγο και τη δύο χρονών κόρη τους, επειδή το παιδί έκλαιγε και δεν δεχόταν να φορέσει μάσκα.

Με ανάρτησή της στο Instagram, η Ελίζ Όρμπαν την απόφαση της αεροπορικής United Airlines να πετάξει την οικογένειά της έξω από αεροπλάνο, που επρόκειτο να πραγματοποιήσει εσωτερική πτήση από το Κολοράντο στο Νιου Τζέρζει. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το αεροπλάνο είχε ήδη ξεκινήσει να κινείται στον αεροδιάδρομο, όταν εργαζόμενος της εταιρείας τους κάλεσε να εγκαταλείψουν την πτήση, επειδή η κόρη της – ηλικίας μόλις 2 ετών – είχε τρομάξει και αρνιόταν να φορέσει τη μάσκα:

«Συγγνώμη κύριε, θα πρέπει να εξέλθετε του αεροπλάνου. Σας έδωσα μία ευκαιρία», εμφανίζεται να λέει στο βίντεο ο αεροσυνοδός στο σύζυγο της Όρμπαν, με τον τελευταίο να προσπαθεί να εξηγήσει ότι κρατούν τη μάσκα στο πρόσωπο του παιδιού, αλλά δεν μπορούν να το αναγκάσουν γιατί κλαίει.

Το αεροπλάνο επέστρεψε για να αποβιβαστούν, ενώ η οικογένεια ενημερώθηκε οτι οι αποσκευές της θα της επιστρέφονταν την επόμενη ημέρα.

Η γυναίκα κατήγγειλε, παράλληλα, ότι τους απαγορεύθηκε να πετάξουν ξανά με την United Airlines, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά εκπρόσωπος της εταιρείας στη Daily Mail.

Πηγή: DailyMail.com