Ενα ζευγάρι συνελήφθη στο αεροδρόμιο LaGuardia της Νέας Υόρκης, καθώς την ώρα που το αεροπλάνο ήταν έτοιμο να απογειωθεί, αυτοί άνοιξαν την πόρτα της εξόδου κινδύνου και γλίστρησαν στο έδαφος.

Όλα έγιναν λίγο πριν το αεροπλάνο απογειωθεί, την ώρα όμως εκείνη ήταν ήδη εν κινήσει.

Ένας άντρας και μία γυναίκα, μαζί με τον σκύλο τους, άνοιξαν την πόρτα της εξόδου κινδύνου έφυγαν από το αεροπλάνο, υπό το βλέμμα των έκπληκτων συνεπιβατών τους.

Τα δύο αυτά άτομα σύμφωνα με τους New York Times επιβιβάστηκαν κανονικά στο αεροπλάνο, ωστόσο, λίγο αργότερα άρχισαν να φέρονται νευρικά και να αλλάζουν διαρκώς θέσεις, μέχρι να διαλέξουν την τελική τους θέση, που ήταν εκτός του αεροπλάνου: Τι κι αν αυτό είχε αρχίσει να κινείται, ενεργοποίησαν την έξοδο κινδύνου και γλίστρησαν στο έδαφος, όπως αναφέρει και αυτόπτης μάρτυρας: “Την ώρα που η πτήση 462 είχε αρχίσει ήδη να κινείται στον διάδρομο, τα άτομα σηκώθηκαν, πήραν το σκυλί τους, αγνόησαν τις εκκλήσεις των αεροσυνοδών λέγοντας ότι έχουν διαταραχές μετατραυματικού στρες, άνοιξαν την πόρτα της εξόδου κινδύνου και γλίστρησαν στην τσουλήθρα”.

Το περιστατικό αυτό προκάλεσε αναστάτωση εντός του αεροπλάνου, ενώ το ζευγάρι συνελήφθη, με την πτήση να αναχωρεί λίγη ώρα αργότερα.