Η Emirates αναβαθμίζει την εμπειρία του A380, με την παρουσίαση μιας νέας κατηγορίας θέσης, της Premium Economy, που κάνει την εμφάνισή της, μαζί με γενικότερες βελτιώσεις και ανανεωμένη εμφάνιση σε όλες τις καμπίνες στο νέο Α380 αεροσκάφος.

Ο Σερ Τιμ Κλαρκ, Πρόεδρος της Emirates, ανέφερε «Το A380 της Emirates είναι ήδη μια από τις πιο περιζήτητες ταξιδιωτικές εμπειρίες και τώρα το έχουμε κάνει ακόμα καλύτερο. Παρόλο τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η Emirates εργάζεται σκληρά για να επαναφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έπρεπε να αναστείλουμε ή να προσαρμόσουμε για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας της πανδημίας. Πιστή στην υπόσχεσή μας για να ‘’πετάμε καλύτερα’’, η Emirates συνεχίζει να επενδύει για να προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία».

Η αεροπορική εταιρεία έλαβε το νεότερο Α380 αεροσκάφος της την περασμένη εβδομάδα και αναμένεται να παραλάβει άλλα 5 αεροσκάφη μέσα στο 2021-2022, τα οποία θα διαθέτουν και αυτά την καινούργια κατηγορία θέσης, Premium Economy. Επιπλέον, τα καθίσματα της κατηγορίας premium economy θα εγκατασταθούν και σε ορισμένα από τα Boeing 777X αεροσκάφη, που πρόκειται να ενταχθούν στο στόλο το 2023.

Σχολιάζοντας τις καμπίνες της νέας Premium Economy θέσης της Emirates, ο Τιμ Κλαρκ είπε: «Το προϊόν Premium Economy αναπτύχθηκε προσεκτικά σύμφωνα με τις αξίες της εταιρείας. Η Πρώτη, η Διακεκριμένη και η Οικονομική μας Θέση, κατάφεραν να θέσουν νέα πρότυπα στο κλάδο των αερομεταφορών και είμαστε πεπεισμένοι ότι και η Premium Economy Θέση θα αφήσει το στίγμα της. Μέχρι να έχουμε έναν βιώσιμο αριθμό θέσεων στο απόθεμά μας για να εισάγουμε στην αγορά, σκοπεύουμε να προσφέρουμε την εμπειρία της Emirates Premium Economy ως δωρεάν αναβάθμιση σε εκλεκτούς μας πελάτες. Θα αναπτύξουμε επίσης τα νεότερα αεροσκάφη A380 σε διάφορες διαδρομές, έτσι ώστε να μπορούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πελάτες μας να επωφεληθούν από το νέο μας προϊόν».

Η Emirates θα ανακοινώσει λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες σχετικά με τα δρομολόγια του Α380 που θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής Premium Economy Θέσης.

Premium Economy Θέση: άνεση και χώρος

Η Emirates αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την πολυαναμενόμενη κατηγορία Premium Economy, η οποία προσφέρει 56 θέσεις σε διάταξη καμπίνας 2-4-2.

Με επιπρόσθετη χωρητικότητα έως 40 ίντσες, το κάθισμα στην Premium Economy Θέση της Emirates έχει πλάτος 19,5 ίντσες, με άφθονο χώρο για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Σε δερμάτινο κρεμ χώμα και ξύλινη επένδυση παρόμοια με την Business Class, κάθε κάθισμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη βέλτιστη άνεση και υποστήριξη με ρυθμιζόμενα προσκέφαλα 6 κατευθύνσεων και υποπόδιο.

Κάθε κάθισμα έχει οθόνη 13,3 ιντσών, μία από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία της, ώστε να μπορούν οι πελάτες να απολαύσουν στο μέγιστο το ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου, όπως μουσική, ταινίες, τηλεόραση και ειδήσεις.

Η Premium Economy Θέση της Emirates βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του κεντρικού καταστρώματος, με 2 αποκλειστικές τουαλέτες, σημεία φόρτισης στο κάθισμα και μεγάλο τραπέζι φαγητού.