Η Wizz Air Abu Dhabi ενημερώνει τους πελάτες της ότι προσφέρει απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς το Άμπου Ντάμπι, από όπου οι επιβάτες μπορούν απευθείας – και χωρίς καραντίνα – να ταξιδέψουν προς το Ντουμπάι. Κάντε κράτηση εισιτηρίου και απολαύστε τα μαγευτικά τοπία και την εκπληκτική επιλογή σε φαγητό ή σε σπουδαίες ευκαιρίες για αγορές που προσφέρει το Ντουμπάι.

Στο Ντουμπάι υπάρχει κάτι για τον καθένα για να εξερευνήσει, και είναι εύκολα προσβάσιμο απλά με ένα ταξί από το αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι. Εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα προς πώληση στο  wizzair.com καθώς και στο mobile app της εταιρείας με τιμές που ξεκινούν από AED 99 *.

Ο Andras Rado, Senior Corporate Communications Manager της Wizz Air δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε απευθείας πτήσεις με υψηλή ποιότητα και χαμηλές χρεώσεις προς το Άμπου Ντάμπι, την πύλη εισόδου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, από όπου οι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν με ταξί πολύ εύκολα προς το Ντουμπάι και να απολαύσουν τις διακοπές τους χωρίς καραντίνα. Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας είναι έτοιμοι για το ταξίδι αυτό και το μόνο που θα ήθελαν να τους απασχολεί είναι η αίσθηση της άμμου στα πόδια τους. Καλωσορίζουμε λοιπόν με χαμόγελο κάθε επιβάτη στον υπερσύγχρονο, ολοκαίνουριο στόλο μας.”

Η εταιρεία μόλις πρόσφατα εγκαινίασε πτήσεις προς την Αθήνα με πτήσεις από το Διεθνή Αερολιμένα του Άμπου Ντάμπι.

Η Wizz Air Abu Dhabi, μια κοινοπραξία μεταξύ της ADQ και της Wizz Air Holdings plc, ανακοίνωσε αρχικά ένα αεροπορικό δίκτυο που περιλαμβάνει τις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρια, Κουτάισι, Λάρνακα, Οδησσό και Γιερεβάν. Ακόμα περισσότεροι προορισμοί θα προστεθούν τους επόμενους μήνες. Η Wizz Air υπενθυμίζει στους επιβάτες της ότι είναι δική τους ευθύνη να ελέγχουν τους σχετικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς ώστε να διασφαλίζεται η είσοδός τους σε μια χώρα, πριν από την αγορά του εισιτηρίου. Διευκρινίζεται επίσης ότι οι κρατήσεις ενέχουν το ρίσκο της αλλαγής των κανόνων μετανάστευσης στο διάστημα μεταξύ της αγοράς εισιτηρίου και της πραγματοποίησης της πτήσης.

Η Wizz Air ενθαρρύνει τους επιβάτες να αγοράσουν το WIZZ Flex, αποκτώντας έτσι την επιλογή να ακυρώσουν την πτήση τους έως και 3 ώρες πριν από την αναχώρηση και να τους επιστραφεί στο 100% το αρχικό κόστος του εισιτηρίου με πιστωτικό διάρκειας 3 μηνών.
Με στόλο που αποτελείται από 4 ολοκαίνουρια αεροσκάφη Airbus A321neo, η εταιρεία θα έχει το χαμηλότερο οικολογικό αποτύπωμα στην περιοχή σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.

Η Wizz Air εγκαινίασε επίσης μια νέα εποχή υγειονομικά ασφαλούς ταξιδιού σε όλο το δίκτυό της, με ενισχυμένα μέτρα που εξασφαλίζουν την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και των πληρωμάτων. “Κλικ” εδώ here  για να δείτε το νέο βίντεο της Wizz Air για την υγεία και την ασφάλεια.

 

* One-way χρέωση, συμπεριλαμβανομένων φόρων, διοικητικών και άλλων υποχρεωτικών χρεώσεων. Μία carry-on αποσκευή (μέγιστο: 40x30x20cm) συμπεριλαμβάνεται. Τα Trolley bag (καροτσάκια) και κάθε επιπλέον checked-in αποσκευή υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις. Τιμή με ισχύ μόνο για κρατήσεις μέσω των wizzair.com και WIZZ mobile app.