Θετική ήταν η αξιολόγηση των στελεχών της εταιρείας Lockheed Martin αναφορικά με την ποιότητα των εργασιών που πραγματοποιεί η ΕΑΒ στα αεροσκάφη τύπου C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως έγινε γνωστό κατά την διάρκεια συνάντησης των δύο πλευρών.

Την εκτίμηση της για το έργο της ομάδας εκτέλεσης του προγράμματος κατασκευής δομικών μερών του αεροσκάφους C-130J εξέφρασε προς την ΕΑΒ η Lockheed Martin, στο πλαίσιο εκδήλωσης που οργανώθηκε από την αμερικανική εταιρεία με την ευκαιρία της περάτωσης κατασκευής του απαρτίου (mid panel) 5940 από την ομάδα Αεροκατασκευών του C-130J.

Συγκεκριμένα τα στελέχη της αμερικανικής εταιρείας εξέφρασαν την εκτίμησή τους στην ομάδα εκτέλεσης του προγράμματος της ΕΑΒ που εργάζεται με απόλυτη προσήλωση για την ποιοτικά άρτια και εμπρόθεσμη παράδοση των τμημάτων C-130J στο εργοστάσιο της LM στην Marietta, της Georgia, των ΗΠΑ.

«Η ποιοτική αυτή εργασία είναι το αποτέλεσμα των διαχρονικών βελτιώσεων στην συγκεκριμένη παραγωγική διαδικασία αλλά κυρίως της ιδιαίτερης επιμέλειας και προσοχής που επιδεικνύει το προσωπικό της ΕΑΒ στην εκτέλεση των προγραμμάτων της.

Η διοίκηση της ΕΑΒ αισθάνεται υπερήφανη για όλους όσοι συνέβαλαν σε ένα ακόμη επίτευγμα σε διεθνές επίπεδο, που αποδεικνύει την αξία και τις άριστες τεχνολογικές ικανότητες του προσωπικού της, το οποίο εν μέσω των αντίξοων συνθηκών της πανδημίας της Covid-19 ανταποκρίνεται με επαγγελματισμό στις δύσκολες προκλήσεις των απαιτήσεων της παραγωγής της εταιρείας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα κατασκευής δομικών τμημάτων του αεροσκάφους C-130J «Hercules» έχει αναλάβει η ΕΑΒ ως μοναδικός προμηθευτής των πελατών της Lockheed Martin παγκοσμίως.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ