Η γυναίκα του Αλεξάντερ Βολκόφ, γνωστού παίκτη του χόκεϊ επί πάγου, έκανε γνωστή την ιστορία της μέσω των social media.

Ο Βολκόφ άλλαξε ομάδα και από τους Tampa Bay στους Anaheim, αλλά η μετακίνησή του και της συζύγου του Βερόνικα Βόλκοβα δεν έγινε ομαλά. Σύμφωνα με την κοπέλα, όταν ήταν στο αεροπλάνο, η αεροσυνοδός της είπε ότι άλλα άτομα πρώτης κατηγορίας παραπονέθηκαν για τον θόρυβο που έκανε ο σκύλος του ζευγαριού. Η Βόκοβα θα ήθελε να κρατήσει ανοιχτή την πόρτα που φιλοξενούνταν ο σκύλος, ώστε αυτός να μην είναι νευρικός, αλλά οι κανόνες της αεροπορικής εταιρείας το απαγόρευαν.

«Μου είπαν ότι αυτοί είναι οι κανόνες τους. Είπαν ότι η θήκη μεταφοράς έπρεπε να κλείσει. Φυσικά ο σκύλος αρχίζει να γαβγίζει τότε. Μου είπαν ότι επειδή οι άνθρωποι παραπονιούνται, σύμφωνα με τους κανόνες της εταιρείας μας, ο σκύλος πρέπει να είναι ήσυχος. Ή δεν θα πετάξει. Ή κανένας από εσάς δεν θα πετάξει» είπε η Βόλκοβα που δεν πίστευε στα αυτιά της.

Η Βόλκοβα είπε επίσης ότι είχε δώσει στα σκυλιά ηρεμιστικά, αλλά δεν βοήθησαν και αισθάνθηκε ταπεινωτικά. «Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι για το τι συνέβη, για το τι είδα και τι άκουσα. Φυσικά, έκλαψα εκεί. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν το καταλαβαίνω ακόμα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει να πετάξουμε. Όλοι με κοίταζαν σαν να είχα κάνει κάτι λάθος, σαν να είχα κάνει κάτι» κατέληξε.