Μία πρωτότυπη γαμήλια τελετή οργάνωσε ένα ζευγάρι Ινδών, που αποφάσισαν να παντρευτούν εν πτήσει, ώστε να αποφύγουν τις απαγορεύσεις εξαιτίας του lockdown.

Τα νέα έγιναν γνωστά μέσω των social media, όπου οι καλεσμένοι ανάρτησαν φωτογραφίες από την περίσταση, ενώ οι υπεύθυνοι του πληρώματος του Boeing 737 δηλώνουν πως δεν γνώριζαν τίποτα σχετικά με τον γάμο που πραγματοποιήθηκε. 

Με παραπάνω από 160 καλεσμένους στην «πτήση τους», αντί τους 50 που ορίζει η κυβέρνηση ως επιτρεπτό όριο καλεσμένων σε γάμους και χωρίς μάσκες, ένωσαν τις ζωές τους με ένα πολύ «διαφορετικό» μυστήριο.

Η πτήση τους ξεκινούσε από το Μαντουράι της Ινδίας και είχε ως τελικό προορισμό το Ταμίλ Ναντού, όπου οι δύο νεόνυμφοι θα ξεκινούσαν το μήνα του μέλιτος. Όπως εξηγούν οι υπεύθυνοι της πτήσης που ήρθαν σε επικοινωνία με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, ούτε εκείνοι είχαν κάποια σχετική πληροφόρηση, ενώ τούς είχαν δοθεί οδηγίες ότι πρόκειται για ένα ταξίδι, το οποίο θα πραγματοποιούνταν μετά το γάμο.

Οι Αρχές, βέβαια, δε θα μπορούσαν να αγνοήσουν το συνωστισμό, που επικρατούσε εν ώρα πτήσης, ειδικότερα χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19. ‘Εχουν ήδη δοθεί εντολές για αφαίρεση των διαβατήριων σε όσους επιβιβάστηκαν, ενώ όλοι θα πληρώσουν ως πρόστιμο ένα χρηματικό ποσό, το οποίο δεν έχει οριστεί ακόμα.

Εμείς να τους ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον και χωρίς κορονοιό!