Η AEGEAN συμπλήρωσε την Παρασκευή 22 χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε τις πτήσεις της και γιορτάζει, προσφέροντας εκπτώσεις και δωρεάν εισιτήρια για να ευχαριστήσει όλους όσοι είναι δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια.

Σε κάθε μία από τις 156 πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, ένας τυχερός ή τυχερή κέρδισε μέσω κλήρωσης δύο δωρεάν εισιτήρια μετ’ επιστροφής για το δίκτυο εσωτερικού ή εξωτερικού της AEGEAN, ανάλογα με την πτήση στην οποία ταξιδεύει. Οι κληρώσεις πραγματοποιήθηκαν λίγο πριν την προσγείωση στον προορισμό και οι τυχεροί επιβάτες αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος έχοντας μαζί τους το τυχερό εισιτήριο για το επόμενο ταξίδι τους.

Παράλληλα η AEGEAN εκφράζει την αγάπη της σε όλους όσους την επιλέγουν για τα ταξίδια τους 22 χρόνια τώρα, προσφέροντας έκπτωση 22€ σε όλα τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής εσωτερικού ή εξωτερικού που εκδόθηκαν από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή 30 Μαΐου, με τη χρήση του promo code «Happy22». Η προσφορά ισχύει για τα ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 05/06/21 έως και 31/10/21.

Η AEGEAN γιορτάζει 22 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και εύχεται σε όλους ακόμα περισσότερα κοινά ταξίδια και τα επόμενα 22!