Ρωσία: Άντρας σέρνει αεροπλάνο 40 τόνων και σπάει τα ρεκόρ δύναμης

Ο Μαξίμ Γκαμέτσκι αρσιβαρίστας γνωστός ως ο πιο δυνατός άντρας στη Ρωσία, έσπασε ακόμη ένα ρεκόρ στη χώρα του. Τράβηξε ένα αεροπλάνο τύπου Boeing 737 – 500, βάρους 40 τόνων.
 
Αρκετοί από τους θαυμαστές του τον θεωρούν τον πιο δυνατό άνθρωπο στον κόσμο. 
 
Στην πιο πρόσφατη επίδειξη της υπεράνθρωπης δύναμής του, τράβηξε ένα ολόκληρο αεροπλάνο Boeing 737 – 500, μόνο και μόνο με τη δύναμη του κορμιού του.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ό Ρώσος αθλητής είχε αρκετές απόπειρες για να επιτύχει τον τιτάνιο άθλο του. Οι δυο πρώτες αποδείχτηκαν ανεπιτυχείς, καθώς ο Ρώσος «Σούπερμαν» δεν κατάφερε να μετακινήσει το Boeing 737 – 500 των 40 τόνων.
 
Αλλά με την τρίτη προσπάθειά του και με το συγκεντρωμένο πλήθους να ζητωκραυγάζει και τη φωνή του προπονητή του να του δίνει οδηγίες, ο τρομερός Μακίμ Γκαμέτσκι κατόρθωσε να τραβήξει το μεγαθήριο, έλκοντάς το με τη βοήθεια ιμάντων που ήταν δεμένα στου γοφούς του και στα χέρια του.
 
Ένα πραγματικά σπουδαίο επίτευγμα που φαντάζει αδύνατο για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς.
 
«Στο αεροδρόμιο της ρωσικής πόλης του Σουργκούτ, ο αθλητής Μαξίμ Γκαμέτσκι έκανε ένα νέο ρωσικό ρεκόρ τραβώντας ένα αεροπλάνο τύπου Boeing 737 – 500 βάρους 40 τόνων με τη βοήθεια ειδικής ζώνης, για μια απόσταση 15 μέτρων, μέσα σε χρόνο 38 δευτερολέπτων» αναφέρει η επίσημη περιγραφή της αθλητικής επίδειξης.
 
Η προσπάθεια και το κατόρθωμα του Ρώσου αθλητή καταγράφηκε από την Ομοσπονδία Ακραίων Δυναμικών Σπορ της Ρωσίας ως νέο εθνικό και προσωπικό ρεκόρ του αθλητή.