Λεκτική επίθεση επιβατών σε πλήρωμα αεροπλάνου

Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη μέσα σε αεροπλάνο σε πτήση από το Λος Άντζελες για το Σάρλοτ των Ηνωμένων Πολιτειών, οι επιβάτες της πτήσης επιτέθηκαν λεκτικά στο πλήρωμα.

Ένας 22χρονος αποκάλεσε μια αεροσυνοδό «χοντρό γορίλα» και την πρόσβαλε όταν εκείνη του ζήτησε ευγενικά να βάλει τη μάσκα του.

Από την άλλη πλευρά ένας ιπτάμενος συνοδός σε μια πτήση της αεροπορικής εταιρείας American Airlines συμμόρφωσε αρκετούς επιβάτες γιατί μετέτρεψαν την πτήση σε κόλαση, όταν το αεροπλάνο χρειάστηκε να αλλάξει πορεία λόγω κακοκαιρίας.

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok κι έγινε viral, ένας αεροσυνοδός ακούγεται να λέει στους επιβάτες ότι-όπως κι εκείνοι-ούτε το πλήρωμα δεν έχει φάει κάτι κι απλά προσπαθούν να φτάσουν στον προορισμό τους.
«Σας περιποιηθήκαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης. Το κάνουμε επειδή αγαπάμε τη δουλειά μας, αλλά το γεγονός ότι οι επιβάτες μάς προσβάλουν και μας συμπεριφέρονται άσχημα για πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε είναι αηδιαστικό», ανέφερε ο αεροσυνοδός.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες ανάγκασαν το αεροπλάνο να αλλάξει πορεία προς το αεροδρόμιο Raleigh-Durham Airport στη Βόρεια Καρολίνα, όπου παρέμεινε για τρεις ώρες, αφού πρώτα έκανε κύκλους πάνω από τη Σάρλοτ για περίπου 30 λεπτά.

Μια αεροσυνοδός χρειάστηκε να ανακοινώσει ότι θα χρειαστεί να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο Raleigh-Durham Airport εάν οι επιβάτες δεν συμπεριφερθούν σωστά, μια γυναίκα ειρωνεύτηκε ότι τα μέλη του πληρώματος είναι εκνευρισμένα επειδή δεν έχουν φάει.
“Δώστε τους μια Snickers!” φώναξε κάποιος άλλος. 

Τι ντροπή που οι επιβάτες μετέτρεψαν αυτή την πτήση σε κόλαση για τις αεροσυνοδούς” σχολίασε ένας άντρας μέλος του πληρώματος καμπίνας.
«Οι αεροσυνοδοί στην αεροπορική American Airlines αρκετά ανέχτηκαν αυτή τη συμπεριφορά” έγραψε ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο στο TikTok.

Από την πλευρά της, η αεροπορική ανέφερε στην εφημερίδα Charlotte Observer ότι λαμβάνει σοβαρά υπόψη την υγεία και την ασφάλεια οποιουδήποτε στα αεροπλάνα.
“Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας στην ομάδα μας για να τους φροντίσουμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κι ελπίζουμε ότι εκείνοι που επιλέγουν να πετάξουν μαζί μας συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλο και στα μέλη της ομάδας μας με σεβασμό» σημείωσε η εταιρεία.

@brentunderwood

Flight attendants on @officialamericanairways are done with your b.s.! From our flight 6/7 LAX-NC. #americanairlines #facemask #dumbcustomers

♬ original sound – Brent Underwood

@brentunderwood

Flight attendants on @officialamericanairways are done with your b.s.! From our flight 6/7 LAX-NC. #americanairlines #facemask #dumbcustomers

♬ original sound – Brent Underwood