Η Travelport και η Emirates, ανακοίνωσαν ότι έχουν καταλήξει σε εμπορική συμφωνία που θα επιτρέπει στα ταξιδιωτικά γραφεία που συνδέονται με το Travelport να αποφεύγουν την επιβάρυνση της αεροπορικής εταιρείας στις κρατήσεις μέσω των Global Distribution Systems (GDS) που θα εισαχθούν από την 1η Ιουλίου 2021.

Επιπλέον, οι εταιρείες ανακοίνωσαν μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία που θα επιτρέψει τη διανομή του περιεχομένου της Emirates NDC μέσω της πλατφόρμας επόμενης γενιάς της Travelport, Travelport + και επέκταση της μακροχρόνιας Συμφωνία IT.

Ο Αντνάν Καζίμ, Διευθύνων Σύμβουλος της Emirates δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καταλήξουμε σε σημαντικές συμφωνίες με την Travelport που οδηγούν τη δεκαετία της συνεργασίας μας στο επόμενο επίπεδο. Με την υποστήριξη της πρόσφατης κυκλοφορίας της Travelport +, αυτές οι νέες προσφορές θα ενισχύσουν περαιτέρω την Emirates ως την αεροπορική εταιρεία επιλογής για ταξιδιώτες που θέλουν εξαιρετικά εξατομικευμένες προσφορές και πρόσβαση στους καλύτερους προορισμούς του κόσμου.

Η Emirates και η Travelport θα συνεχίσουν να εργάζονται από κοινού για μελλοντικές λύσεις ταξιδιωτικών λιανικών που θα προσφέρουν στους συνεργάτες μας την ταξιδιωτική κοινότητα ακόμα καλύτερες και πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες. “

Από την 1η Ιουλίου 2021, το παγκόσμιο δίκτυο των συνεργατών ταξιδιωτικών πρακτορείων της Travelport θα αναβαθμιστεί αυτόματα σε ένα αποκλειστικό κανάλι που παρέχει πρόσβαση σε περιεχόμενο χωρίς επιπλέον χρέωση.

Αυτά τα πρακτορεία θα συνεχίσουν επίσης να επωφελούνται από μια πλούσια σε γραφική εμπειρία εμπειρία κατά την αναζήτηση και την κράτηση ναύλων της Emirates, καθώς και μεγαλύτερη πρόσβαση στις βοηθητικές προσφορές της, χάρη στη μακροπρόθεσμη επέκταση της υπάρχουσας συμφωνίας της αεροπορικής εταιρείας για χρήση του εμπλουτισμένου περιεχομένου και της επωνυμίας του Travelport εργαλείο εμπορικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, τα πρακτορεία που συνδέονται με την Travelport θα μπορούν να αποκτήσουν απλοποιημένη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες NDC της Emirates μέσω του Travelport Smartpoint και των βελτιωμένων API RESTful / JSON της εταιρείας μόλις οι εταιρείες υπογράψουν νέες συμφωνίες NDC με αμφότερες τις εταιρείες. Η Travelport και η Emirates συνεχίζουν να προχωρούν στην τεχνική λύση NDC για τους λιανοπωλητές ταξιδιών σε όλο τον κόσμο και τώρα βρίσκονται στη διαδικασία ανάπτυξης βελτιωμένων λειτουργιών και λειτουργιών που, όταν ολοκληρωθούν, θα διατεθούν σταδιακά.

Η Travelport θα συνεχίσει επίσης να παρέχει στην Emirates την κορυφαία τεχνολογία τιμολόγησης, αγορών και κρατήσεων εισιτηρίων στο πλαίσιο της συμφωνίας, για να υποστηρίξει την αεροπορική εταιρεία στην παράδοση προηγμένων επιλογών αγορών και κρατήσεων στα δικά της εσωτερικά κανάλια πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένου του καναλιού NDC και www.emirates.com.

Ο Jason Clarke, Διευθύνων Σύμβουλος της Travel Partners στην Travelport, δήλωσε:

«Αυτή η σειρά συμφωνιών υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα τόσο του Travelport όσο και της Emirates να ανακαλύψουν εκ νέου το ταξιδιωτικό λιανικό εμπόριο και να προωθήσουν τα όρια του δυνατού. Με ένα κοινό όραμα για το μέλλον, η μακροχρόνια συνεργασία μας θα συνεχίσει να πηγαίνει από δύναμη σε δύναμη. Μαζί, ανυπομονούμε να δώσουμε στους πολλούς ταξιδιώτες που επιστρέφουν στον ουρανό αυτό το καλοκαίρι και πέρα ​​από τις καλύτερες δυνατές προσφορές και εμπειρίες. “