Θα θέλατε να κοιτάξετε κάτω στη γη, αλλά δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τις εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια που χρεώνουν οι διαστημικές τουριστικές εταιρείες!? Η Virgin Galactic έχει μια λύση.

Η εταιρεία του Richard Branson δίνει δύο θέσεις σε μία από τις πρώτες εμπορικές διαστημικές πτήσεις της σε 2 τυχερούς νικητές ενός διαγωνισμού!

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Virgin, Branson, νίκησε πρόσφατα τον Jeff Bezos στον αγώνα για έξοδο από τη γη, συμμετέχοντας στην αποστολή του Unity 22 που αξιολόγησε την εμπειρία του Virgin Galactic Astronaut, αν και η Blue Origin ισχυρίζεται ότι ο αντίπαλός της δεν έχει φτάσει πραγματικά στο διάστημα.

 

Κανονικά αυτά τα ταξίδια κοστίζουν 250.000$. Αυτό θέτει μακριά τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά ο Branson ανακοίνωσε μια κλήρωση σε συνεργασία με την πλατφόρμα συγκέντρωσης χρημάτων Omaze, για δύο εισιτήρια – για έναν νικητή και έναν επισκέπτη.

Ενώ η είσοδος είναι δωρεάν, μια δωρεά στο μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό Space for Humanity αυξάνει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε: δωρίστε 10 $ για 100 συμμετοχές, με 25 $ κερδίζετε 250, με 50$ κερδίζετε 1.000 και με 100$ αγοράζετε 2.000 συμμετοχές.

Οι νικητές των βραβείων θα μεταφερθούν επίσης στη βάση Spaceport America της Virgin Galactic στο Νέο Μεξικό – συμπεριλαμβάνεται η διαμονή σε ξενοδοχείο – και θα δοθεί ιδιωτική περιοδεία από τον ίδιο τον Branson. Το ταξίδι θα περιλαμβάνει το VSS Unity να μεταφέρεται σε υψόμετρο 50.000 ποδιών με το αεροσκάφος “μητρότητας” του VMS Eve. Σε αυτό το σημείο, το διαστημικό αεροπλάνο θα απελευθερωθεί και θα εκτοξευτεί στα περίπου 250.000 πόδια, προσφέροντας θέα που λίγοι άνθρωποι έχουν δει ποτέ και την ευκαιρία να βιώσουν την έλλειψη βαρύτητας.

Ένας νικητής και ο καλεσμένος τους θα λάβουν μέρος στην εμπειρία κάποια στιγμή στις αρχές του 2022. Ο διαγωνισμός κλείνει την 1η Σεπτεμβρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 29 Σεπτεμβρίου.