Η Lufthansa ετοιμάζεται να καλωσορίσει την αύξηση του αριθμού των επιβατών μετά την πανδημία αυτή την εβδομάδα.

Καθώς οι σχολικές διακοπές αρχίζουν στο Έσση, την πολιτεία που περιέχει το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, η αεροπορική εταιρεία ετοιμάζεται να καλωσορίσει περίπου 76.000 επιβάτες κατά τη διάρκεια δύο ημερών.

Στις αρχές του καλοκαιριού, η Lufthansa λειτουργούσε μόνο το 15% των πτήσεων της πριν από την πανδημία, εξυπηρετώντας περίπου το 10% των επιβατών της πριν από την πανδημία, σύμφωνα με το Reuters . Ωστόσο, τα πράγματα κοιτάζουν τώρα. Η αεροπορική εταιρεία φτάνει έως και το 55% των πτήσεων της, με τεράστιες ταξιδιωτικές απαιτήσεις μικρών αποστάσεων που αναμένονται για το καλοκαίρι καθώς οι άνθρωποι επιδιώκουν να ξεφύγουν από τη χώρα μετά από ένα χειμώνα κλειδώματος.

Σύμφωνα με τη Lufthansa, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει τώρα περισσότερες από 1.800 συνδέσεις την εβδομάδα, κάτι που είναι λίγο πάνω από το μισό από αυτό που προσέφερε αυτή τη φορά το 2019. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει στην πραγματικότητα περισσότερους προορισμούς από ό, τι έκανε πριν από την πανδημία, με πάνω από 192 σε προσφορά.

Με την έναρξη των σχολικών διακοπών στη Φρανκφούρτη και τη γύρω περιοχή, η Lufthansa αναμένει ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι απίστευτα απασχολημένο στο κεντρικό της κέντρο. Η Lufthansa ελπίζει να πετάξει περίπου 72.000 επιβάτες από το κέντρο της Φρανκφούρτης αυτό το Σαββατοκύριακο και έτσι ενθαρρύνει τους επιβάτες να προετοιμαστούν για ταξίδια.

Η αεροπορική εταιρεία αναμένει να καλωσορίσει περίπου 76.000 επιβάτες στη Φρανκφούρτη αυτό το Σαββατοκύριακο.