Η Aviation-Event ανακοίνωσε τη σειρά ομιλητών για το συνέδριό της που θα πραγματοποιηθεί στο παλάτι Re Enzo στην Μπολόνια αυτόν τον μήνα.

Η Μπολόνια θα σηματοδοτήσει τη δεύτερη διάσκεψη φυσικής αεροπορίας στην Ευρώπη μετά την κρίση της πανδημίας που έπληξε τη βιομηχανία, μετά την επιτυχημένη έκδοση του Aviation-Event Tenerife νωρίτερα φέτος. Το ευρύ ενδιαφέρον για ενεργή συμμετοχή ηγετών σε ολόκληρο τον κλάδο είναι η απόδειξη της ισχυρής δέσμευσης από τον τομέα των μεταφορών να αποκαταστήσει την πίστη στα ταξίδια και να διαμορφώσει ενεργά το μέλλον του μετά την πανδημία.

Ο Marcel Riwalsky, CEO της Aviation-Event, αναφέρει χαρακτηριστικά

«Δέστε τις ζώνες σας γιατί το Aviation-Event πρόκειται να απογειωθεί για πρώτη φορά στην Ιταλία, στη Μπολόνια. Ένα «στρατηγικό αεροδρόμιο» στο κέντρο του βιομηχανικού βορρά της Ιταλίας, η Μπολόνια (BLQ), κατατάσσεται ως το όγδοο μεγαλύτερο ιταλικό αεροδρόμιο σε αριθμό επιβατών. Βρίσκεται στην καρδιά της Emily “Food Valley” και στις περιοχές αυτοκινήτων και συσκευασίας, το αεροδρόμιο έχει λεκάνη απορροής περίπου 11 εκατομμυρίων κατοίκων και περίπου 47.000 εταιρείες, με μεγάλη τάση προς εξαγωγές και διεθνοποίηση παράλληλα με εμπορικές πολιτικές επέκτασης στην Ανατολική Ευρώπη και Ασία.»

Το Aviation-Event 2021 Μπολόνια θα πραγματοποιηθεί στο όμορφο ιστορικό περιβάλλον του Palazzo Re Enzo και θα διοργανωθεί σε συνεργασία με το Bologna Welcome, το γραφείο συνεδρίων και επισκεπτών για τη μητροπολιτική περιοχή της Μπολόνια. Παρουσιάζοντας τους προορισμούς της Μπολόνια, την περιοχή Emilia-Romagna και την ίδια την Ιταλία, η διάσκεψη θα φέρει κοντά κορυφαία διεθνή συστήματα αεροπορίας και αεροπορικών μεταφορών, τον τουρισμό, τη βιομηχανία, τους παίκτες των μέσων ενημέρωσης και τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων. Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν οι πιο σχετικές και τρέχουσες προκλήσεις για τον αερολιμένα και τον τομέα των αερομεταφορών, η ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών για τις επιχειρήσεις, η τεχνολογική καινοτομία και η πράσινη οικονομία, καθώς και ανάλυση των τωρινών και μελλοντικών σεναρίων.