Η Emirates Skywards εγκαινιάζει το “Skywards+” για να προσφέρει σε όλα τα μέλη της διεθνώς, πρόσβαση σε αποκλειστικά προνόμια.

Το βραβευμένο πρόγραμμα πιστότητας και επιβράβευσης πελατών της Emirates και της flydubai, Emirates Skywards, παρουσίασε πρόσφατα τη διαδικτυακή συνδρομητική πλατφόρμα “Skywards+” για να προσφέρει στα 27 εκατομμύρια μέλη τους εύκολη πρόσβαση σε προσαρμοσμένες ανταμοιβές και προνόμια καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Το πρόγραμμα ξεκίνησε πιλοτικά το 2019 για επιλεγμένα μέλη και σήμερα το Skywards+ είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα ενεργά μέλη του προγράμματος πιστότητας Emirates Skywards. Μέσα από μία ετήσια συνδρομή 399 δολαρίων, τα μέλη μπορούν να εγγραφούν στο emirates.com και να απολαμβάνουν οφέλη όπως μπόνους Skywards Miles, Tier Miles, δυνατότητες αναβάθμισης με έκπτωση, πρόσβαση στο lounge της Emirates προνομιακές τιμές Cash + Miles και πολλά άλλα.

Πακέτα Skywards+ που ταιριάζουν σε όλα τα μέλη

Το πρόγραμμα πιστότητας και επιβράβευσης  περιλαμβάνει αρκετές επιλογές πακέτων Skywards+ με εξατομικευμένα οφέλη που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και το προφίλ κάθε μέλους. Τα μέλη της Blue, Silver, Gold και Platinum Tier μπορούν να εγγραφούν σε ένα από τα ακόλουθα: Classic Package, με ετήσια συνδρομή 399 δολάρια. Προηγμένο Πακέτο, με ετήσια συνδρομή 699δολάρια και Premium Package με ετήσια συνδρομή 999 δολάρια.*

Το Classic Package θα προσφέρει στα μέλη: 20 % bonusSkywards Miles, πρόσβαση στο Emirates Business Class Lounge δύο φορές το χρόνο και 5 κιλά επιπλέον επιτρεπόμενο όριο αποσκευών.

Το Advanced Package θα προσφέρει στα μέλη: 20 % έκπτωση στις ανταμοιβές αναβάθμισης, 10 κιλά επιπλέον επιτρεπόμενο όριο αποσκευών ή 1 επιπλέον τεμάχιο για τις αποσκευές* και πρόσβαση στο Emirates Business Class Lounge πέντε φορές το χρόνο.

Το Premium Package θα προσφέρει στα μέλη την ευκαιρία fast-track και να διατηρούν την κατάσταση της βαθμίδας πιο γρήγορα με: 20 % bonusTier Miles. Έκπτωση 20% στις αναβαθμίσεις πτήσεων, πρόσβαση στο Emirates Business Class Lounge δέκα φορές το χρόνο και 10 κιλά επιπλέον επιτρεπόμενο όριο αποσκευών ή 1 επιπλέον κομμάτι αποσκευών.*

Το Emirates Skywards συνεχίζει να ηγείται του κλάδου με πρωτοποριακές προσφορές υψηλού επιπέδου. Το πρόγραμμα πιστότητας και επιβράβευσης ήταν ένα από τα πρώτα στον κόσμο που προσέφερε στα μέλη του παράταση στο καθεστώς βαθμίδας μέχρι το 2022. Η ισχύς οποιωνδήποτε Μιλίων Skywards που λήγει από τον Απρίλιο του 2020 έχει επίσης παραταθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021, παρέχοντας στα μέλη του Emirates Skywards περισσότερες ευκαιρίες αξιοποίησης των μιλίων τους σε ένα ευρύ φάσμα παροχών και προνομίων.

Η Emirates Skywards προσφέρει τέσσερα επίπεδα συμμετοχής: Blue, Silver, Gold και Platinum, με κάθε επίπεδο να αποκτά αποκλειστικά προνόμια. Τα μέλη μπορούν να κερδίσουν μίλια σε συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων έως χρηματοοικονομικές υπηρεσίες αλλά και υπηρεσίες και προϊόντα αναψυχής.. Τα μίλια Skywards μπορούν να αξιοποιηθούν σε αεροπορικά εισιτήρια σε συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες, διαμονή σε ξενοδοχείο, παρακολούθηση αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και σε αποκλειστικές εμπειρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε emirates.com/skywards.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις