Υψηλού επιπέδου εκπαίδευση εγγυάται η Mega Airlines Studies, η οποία έχει εκπαιδεύσει από την έναρξη λειτουργίας της μέχρι σήμερα χιλιάδες επαγγελματίες της αεροπορικής και τουριστικής βιομηχανίας.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει:

”Η Mega Airlines Studies είναι εδώ για εσένα! Με 22 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εκπαίδευσης μπορούμε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις ανάμεσα από τις ειδικότητες που προσφέρουμε.

Στην MEGA AIRLINES STUDIES μέσω της συνεργασίας μας με την παγκοσμίως αναγνωρισμένη IATA και τον Ευρωπαϊκό οργανισμό EASA, έχουμε την δυνατότητα να πιστοποιούμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που παρέχουμε στους σπουδαστές μας, προσφέροντας τους έναν ολοκληρωμένο κύκλο σπουδών προκειμένου να εργαστούν σε θέσεις ευθύνης στην αεροπορική βιομηχανία σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.
Τα προγράμματα μας μπορούν να γίνουν είτε δια ζώσης είτε e-learning ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σπουδαστή μας. Μπορείς να γίνεις Cabin Crew Member με τα Attestation of Safety Training & IATA Aviation Cabin Crew Diploma αλλά και υπάλληλος αεροδρομίου και τουριστικού γραφείου με το ΙΑΤΑ Foundation Travel & Tourism Diploma (Level 1&2).

Παράλληλα, η Mega Airlines Studies προσφέρει και πιο εξειδικευμένα προγράμματα, όπως το IATA Cargo Introductory Course, IATA Dangerous Goods, IATA Airport Ramp Services, IATA Airport Operations. Τέλος, με την συνεργασία μας με το πανεπιστήμιο του Harvard μπορείτε να αποκτήσετε το δίπλωμα του Leadership & Manαgement Diploma.

“Oι σπουδαστές που θα επιλέξουν να επενδύσουν σε διπλώματα που πληρούν τα σύγχρονα παγκόσμια standards σύμφωνα με την Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ), θα εξοπλιστούν με γνώσεις και δεξιότητες που η ίδια αγορά αναζητά στα εξειδικευμένα στελέχη”, δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Σχολής Κος Γαλίτης Γιώργος.

Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει και τα πρώτα τμήματα συμπληρώθηκαν!!!
Σας περιμένουμε!!”’