Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», Γιώργος Αρώνης, βυθίζοντας σε θλίψη όλο τον τραπεζικό, επιχειρηματικό και αεροπορικό κόσμο.

Ο Γ. Αρώνης υπήρξε ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραπεζίτες ενώ, τον τελευταίο ένα χρόνο, υπήρξε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, «Ελευθέριος Βενιζέλος». Υπήρξε για πολλά χρόνια στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας και στη συνέχεια της Alpha Bank. Διαδέχτηκε τον Ιούλιο του 2020 στη θέση του προέδρου του Δ.Σ. του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον καθηγητή Δημήτρη Δημητρίου.

Ξεκίνησε την ξεκινήσει καριέρα του στην ΑΒΝ ΑΜRO στην Ελλάδα, φτάνοντας μέχρι τη θέση του γενικού διευθυντή καταναλωτικής πίστης. Το 1999 βρέθηκε στην Εθνική Τράπεζα και το 2002 έγινε γενικός διευθυντής λιανικής τραπεζικής της τράπεζας. Το 2004 μεταπήδησε στην Alpha Bank, ως επικεφαλής της λιανικής τραπεζικής. Το 2006 ανέλαβε εντεταλμένος γενικός διευθυντής και το 2008 γενικός διευθυντής. Τον Μάρτιο του 2017 τοποθετήθηκε αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας. Στο τέλος του 2019 ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από την τράπεζα.

Το καλοκαίρι του 2020 ολοκλήρωσε τον επιτυχημένο του κύκλο στο τραπεζικό σύστημα και συνέχισε την καριέρα του στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου ανέλαβε καθήκοντα προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, θέση την οποία διατήρησε μέχρι τον θάνατό του.

Ηταν προσωπικότητα που διατηρούσε λόγω της θητείας του στις τράπεζες προσωπικές γνωριμίες με όλους σχεδόν τους μεγάλους επιχειρηματίες και όχι μόνο ενώ έχαιρε μεγάλης εκτίμησης λόγω του ιδιαίτερα συμπαθούς χαρακτήρα του, της απλότητας και της ευθύτητας που τον χαρακτήριζε στις διαπροσωπικές του σχέσεις.