Η Celebrity Cruises παρουσίασε τη νέα της προσφορά που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους ταξιδιωτικούς συμβούλους να εμπνεύσουν τους πελάτες να κλείσουν τις διακοπές που ονειρεύονται τα τελευταία δύο χρόνια.

Σε επιλεγμένα δρομολόγια στην Ευρώπη και τη Καραϊβική που αναχωρούν μεταξύ Ιανουαρίου 2022 και Απριλίου 2023 προσφέρονται αποκλειστικές εκπτώσεις μέχρι και 150 ευρώ ανά άτομο, ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση για πολυτελείς διακοπές τους στη θάλασσα. Είτε επιθυμείτε να δειπνήσετε στο Rooftop Grill, παρακολουθώντας τον ήλιο που δύει καθώς σαλπάρετε από τη Σαντορίνη, είτε θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας στο σπα, είτε αναζητάτε την περιπετειώδη πλευρά σας κάνοντας καγιάκ ή ορειβασία στην Santa Lucia ή θέλετε να ανακαλύψετε τη τοπική κουλτούρα και κουζίνα, δοκιμάζοντας τυρί στα χωριά της Κροατίας, υπάρχει κάτι για να ικανοποιήσετε κάθε ουρανίσκο.

Τρία κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Edge θα έχουν την έδρα τους στην Ευρώπη το 2022, το βραβευμένο Celebrity Edge και το Celebrity Apex, που περιλαμβάνονται στα Greatest Places και Greatest Places Athens του TIME Magazine αντίστοιχα, και το νέο αδελφό πλοίο Celebrity Beyond, που θα ξεκινήσει κρουαζιέρες τον Απρίλιο του 2022. Δημιουργώντας τομή στη βιομηχανία κρουαζιέρας, τα πλοία Edge Series θα προσφέρουν πολυτελείς διακοπές στη θάλασσα, από το Βορρά στη Σκανδιναβία και τη Ρωσία, μέχρι τα Κανάρια, την Ελλάδα και την Τουρκία. Τον στόλο συμπληρώνουν το πρόσφατα ριζικά ανακαινισμένο Celebrity Silhouette- στο πλαίσιο ανακαίνισης του στόλου ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ- το Celebrity Infinity και το Celebrity Reflection, οι επιλογές για πολυτελείς διακοπές στη θάλασσα είναι ατελείωτες.

Και, επειδή η Celebrity Cruises πιστεύει ότι οι διακοπές πρέπει να είναι χωρίς κόπο από την αρχή μέχρι το τέλος, το Wi-Fi, τα ποτά και οι χρεώσεις υπηρεσιών είναι τώρα «Always Included»SM σε κάθε αγορά, φέρνοντας αυτό το υπέροχο συναίσθημα του «όλα έχουν τακτοποιηθεί» στη ζωή.

Ο John Wilson, Διευθυντής Πωλήσεων EMEA, δήλωσε: «Ακούγοντας τους έμπιστους ταξιδιωτικούς συμβούλους -συνεργάτες μας, η νέα μας καμπάνια έχει σχεδιαστεί με σκοπό να κάνει ευκολότερο να πουλήσουν τα κρουαζιερόπλοια της Celebrity Cruises, δίνοντας σε ακόμα περισσότερους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν πολυτελείς διακοπές στη θάλασσα.
Οι επισκέπτες είναι «κακομαθημένοι» με την απίστευτη πολυτέλεια των πλοίων Edge-Series Celebrity Cruises, παράλληλα με τη συνεχιζόμενη Aνακαίνιση του στόλου μας – από το ιδιωτικό The Retreat μέχρι τις μοναδικές και εξατομικευμένες εμπειρίες τόσο στην ξηρά όσο και στο πλοίο. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους καλεσμένους μας στη Celebrity Cruises, και τώρα που όλες οι παροχές είναι Always Included , οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν γνωρίζοντας ότι για κάθε μικρή λεπτομέρεια έχει ληφθεί μέριμνα.»

Επιπλέον, το πρόγραμμα «Cruise with Confidence» της εταιρείας παρέχει ευέλικτες ακυρώσεις και εγγυήσεις βέλτιστων τιμών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Celebrity Cruises, οι πράκτορες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του αποκλειστικού αντιπροσώπου για την Ελλάδα, Navigator Travel, www.navigator.gr

Όροι και προϋποθέσεις:
Η κράτηση της κρουαζιέρας πρέπει να πραγματοποιηθεί μεταξύ 06 Σεπτεμβρίου 2021 και 22 Νοεμβρίου 2021 («περίοδος Προσφοράς»). Η προσφορά ισχύει για την επιλογή κρουαζιέρας 4 διανυκτερεύσεων και άνω σε Ευρώπη και Καραιβική
που αναχωρεί από τον Απρίλιο του 2022 έως τον Απρίλιο του 2023. Επιλέξιμες κρουαζιέρες αναφέρονται στο celebrity.com

Προσφορά Cruise Fare Savings: Για κράτηση σε εσωτερική και εξωτερική καμπίνα παρέχεται έκπτωση 100 ευρώ ή $125 κατ άτομο . Για κράτηση καμπίνας με μπαλκόνι ή ανώτερης κατηγορίας προσφέρονται εκπτώσεις 150 ευρώ ή $175 κατ άτομο και η έκπτωση θα εφαρμοστεί αυτόματα κατά τη στιγμή της κράτησης. Η προσφορά ισχύει για όλους τους επισκέπτες στην καμπίνα και σε όλες τις κατηγορίες. Τα Πακέτα Τιμολόγησης «Always Included» ισχύουν για κρουαζιέρες για τις οποίες έχει γίνει κράτηση και έχουν αναχωρήσει από τις 17 Νοεμβρίου 2020 και μετά, με εξαίρεση τις κρουαζιέρες στα Galapagos, για καμπίνες εσωτερικές μέχρι και AquaClass («Επιλέξιμες κρατήσεις»). Όλοι οι επισκέπτες σε μια Επιλέξιμη Κράτηση που επιλέγουν το πακέτο τιμών «Always Included» θα λάβουν ένα Classic Beverage Package, προπληρωμένα φιλοδωρήματα ενώ περιλαμβάνεται και ένα απεριόριστο πακέτο Surf Internet.
Μη επιστρέψιμη προκαταβολή: Για να πληρεί τις προϋποθέσεις για τη χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή, ο επισκέπτης πρέπει να επιλέξει τιμή με μη επιστρέψιμη προκαταβολή. Μια τέτοια κράτηση που ακυρώνεται πριν από την τελική προθεσμία πληρωμής θα λάβει voucher για μελλοντική κρουαζιέρα (FCC) στο ποσό της κατάθεσης μείον $ 100 ανά άτομο χρέωση υπηρεσίας. Το FCC είναι μη μεταβιβάσιμο και λήγει 12 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης. Το τέλος εξυπηρέτησης $ 100 ανά άτομο ισχύει επίσης για αλλαγές στην ημερομηνία πλοίου ή ιστιοπλοΐας. Οι μη επιστρεπτέες προσφορές κατάθεσης ισχύουν για δρομολόγια εντός της τελικής πληρωμής· ωστόσο, η πλήρης προκαταβολή οφείλεται κατά τη στιγμή της κράτησης.