H ΑEGEAN ξεχώρισε σε διεθνές επίπεδο και βραβεύτηκε ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης στα World Airline Awards 2021, για δέκατη συνεχόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με την έρευνα των World Airline Awards, η οποία διήρκησε 23 μήνες (Σεπτέμβριος 2019 – Ιούλιος 2021) περιλαμβάνοντας ένα χρονικό διάστημα κανονικών ταξιδιωτικών συνθηκών, αλλά και τους δύσκολους μήνες του 2020 και του 2021 η Aegean βρέθηκε στην πρώτη θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο για 10η συνεχόμενη χρονιά.

«Η AEGEAN πέτυχε ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών της για δέκατη συνεχόμενη φορά. Οι αεροπορικές εταιρείες αξιολογήθηκαν πολύ θετικά για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και εξυπηρέτησης που προσφέρει το προσωπικό τους. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον και ελπίζουμε από το 2022 τα ταξίδια να επιστρέψουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς και συνθήκες», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του διεθνούς οργανισμού αξιολόγησης αερομεταφορών Skytrax, Edward Plaisted, που απονέμει κάθε χρόνο τα World Airline Awards.

Στην έρευνα συμμετείχαν 13,42 εκατομμύρια ταξιδιώτες από 100 και πλέον εθνικότητες.

Σημειώνεται ότι την πρώτη θέση κατέλαβε η Qatar Airways, ενώ διακρίσεις κατέκτησαν επίσης οι Singapore Airlines, Emirates κ.α.