Η Emirates παρουσιάζει μια εξαιρετική προσφορά για όσους θέλουν να προγραμματίσουν τις διακοπές τους στις Σεϋχέλλες, τις Μαλδίβες και το Μαυρίκιο. Όλοι οι πελάτες της Emirates που ταξιδεύουν με την οικογένεια ή τους φίλους τους*, μπορούν να επωφεληθούν από ειδικούς ναύλους που ξεκινούν από τα €699 στην Οικονομική Θέση και από τα €2.399  στην Διακεκριμένη Θέση.

Οι πελάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά κάνοντας κράτηση στο emirates.com για ταξίδια στην Οικονομική από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 16 Οκτωβρίου 2021 και για τη Διακεκριμένη Θέση έως τις 30 Ιουνίου 2022. Η προσφορά είναι επίσης διαθέσιμη μέσω των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Κρατήσεις θέσεων με €1

Οι πελάτες της Emirates θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το κάθισμά τους στην ειδική τιμή του €1 ανά θέση, όταν κάνουν κράτηση στην Οικονομική Θέση για τα νησιά του Ινδικού Ωκεανού στο emirates.com. Έτσι, είτε κάποιος προτιμά ένα κάθισμα παραθύρου με όμορφη θέα είτε ένα κάθισμα διαδρόμου για μέγιστη ευελιξία, αυτή η προσφορά διασφαλίζει ότι θα περάσει το χρόνο του στο αεροσκάφος της Emirates ακριβώς όπως θέλει. Αυτή η προσφορά, που ισχύει για έως και τέσσερις επιβάτες, είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο emirates.com ενώ η επιλογή της θέσης θα πρέπει να γίνει πριν από την ολοκλήρωση της κράτησης στο emirates.com και έως και 4 ημέρες πριν από την πρώτη εξερχόμενη πτήση. Η προσφορά ισχύει για ναύλους Economy Special και Saver από την Ευρώπη προς τις Σεϋχέλλες, τις Μαλδίβες και το Μαυρίκιο.


Οι Μαλδίβες

Με 1.200 νησιά σε μήκος 541 μιλίων, οι Μαλδίβες είναι ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να κρατούν αποστάσεις κατά τις διακοπές τους. Υπάρχει μόνο ένα θέρετρο ανά νησί όπου οι παραθεριστές μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο και την γαλάζια θάλασσα. Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι η παραμονή σε μπανγκαλόου με ιδιωτική πρόσβαση στη θάλασσα. Πληροφορίες για τις πολιτικές εισόδου στη χώρα βρίσκονται εδώ.

Η Emirates προσφέρει επί του παρόντος 21 εβδομαδιές πτήσεις στις Μαλδίβες με τα αεροσκάφη Boeing 777-300ER.

 

Οι Σεϋχέλλες

Μια επίσκεψη στις Σεϋχέλλες περιλαμβάνει εμπειρίες σε καταπράσινα βουνά, πολυσύχναστες αγορές και τέλειες παραλίες που μοιάζουν με καρτ ποστάλ. Το σύμπλεγμα νησιών άνοιξε ξανά τα σύνορά του και καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού τους.

Πληροφορίες για τις πολιτικές εισόδου στην χώρα βρίσκονται εδώ.

Η Emirates πετάει καθημερινά στις Σεϋχέλλες με τα αεροσκάφη Boeing 777-300ER.

 

Μαυρίκιος

Από το πολυσύχναστο Grand Baie στο βορρά έως τη χαλαρωτική, δεντρόφυτη λωρίδα του St Félix στο νότο, ο Μαυρίκιος είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για παραθαλάσσιες διακοπές.

Όλοι οι παραθεριστές, ανεξαρτήτως ηλικίας, που ταξιδεύουν στις αμμώδεις παραλίες του Μαυρίκιου πρέπει να προσκομίσουν ένα αρνητικό πιστοποιητικό PCR τεστ για τον COVID-19, που θα έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών από το τελευταίο σημείο επιβίβασης.

Πληροφορίες για τις πολιτικές εισόδου στην χώρα βρίσκονται εδώ.

Η Emirates προσφέρει καθημερινά πτήση για το Μαυρίκιο με αεροσκάφος Airbus A380.

 

Ταξιδεύοντας με την Emirates

Καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί χαλαρώνουν, η Emirates επανεκκίνησε με ασφάλεια τις πτήσεις σε περισσότερους από 120 προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυό της και πραγματοποιεί επί του παρόντος καθημερινή πτήση από την Αθήνα προς το Ντουμπάι και προς τη Νέα Υόρκη. Το Ντουμπάι, όπου βρίσκεται ο κόμβος της αεροπορικής εταιρείας, ήταν ένας από τους πρώτους προορισμούς που έλαβαν την έγκριση Safe Travel από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC), λόγω των  ολοκληρωμένων και αποτελεσματικών μέτρων που ελήφθησαν για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών.

 

Ταξίδια χωρίς έγνοια

Διατηρώντας την υγεία και την ευημερία των επιβατών της ως κορυφαία προτεραιότητα, η Emirates εισήγαγε μια ολοκληρωμένη σειρά μέτρων ασφαλείας σε κάθε βήμα του ταξιδιού των πελατών. Η αεροπορική εταιρεία εισήγαγε επίσης πρόσφατα ανέπαφη τεχνολογία και αύξησε τις δυνατότητες ψηφιακής επαλήθευσης για να προσφέρει στους πελάτες της ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να χρησιμοποιήσουν το IATA Travel Pass αυτό το καλοκαίρι.

Η Emirates συνεχίζει να ηγείται της βιομηχανίας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών σε μια δυναμική περίοδο. Πρόσφατα, η αεροπορική εταιρεία προχώρησε περαιτέρω τις πρωτοβουλίες της για την εξυπηρέτηση πελατών με ακόμη πιο γενναιόδωρες και ευέλικτες πολιτικές κρατήσεων, επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης πολλαπλών κινδύνων και βοηθώντας πιστούς πελάτες να διατηρήσουν τα μίλια και τη βαθμίδα τους.

Οι πελάτες ενθαρρύνονται να ελέγχουν τους πιο πρόσφατους εθνικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς στη χώρα καταγωγής τους και να διασφαλίσουν ότι πληρούν τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις του τελικού προορισμού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου για διεθνείς επισκέπτες στο Ντουμπάι, επισκεφθείτε το https://www.emirates.com/gr/greek/help/covid-19/dubai-travel-requirements/