Τα «έχασαν» οι ταξιδιώτες στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ όταν είδαν μια γυμνή γυναίκα να περπατάει αμέριμνη μέσα στο αεροδρόμιο και συνομιλούσε χαλαρά με τους επιβάτες.

Η άγνωστη γυναίκα και εθεάθη να περπατά στο τερματικό κοντά στην Πύλη Α-37 περίπου στις 5 το πρωί μια μέρα το Σεπτέμβριο, ανέφερε το CBS 4.

«Πώς είσαι; Από που είσαι;» ρωτούσε τον κόσμο πριν εμφανιστούν αστυνομικοί και προσπαθήσουν να την καλύψουν με μια κουβέρτα καθώς εκείνη γελούσε.

«Κυρία, κυρία», ακούστηκαν να της λένε οι αξιωματικοί κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τους να την προσεγγίσουν. Η αστυνομία είπε ότι η γυναίκα φαίνεται να αντιμετώπιζε ιατρικό πρόβλημα ψυχικής φύσης.

«Η έκθεση έκανε λόγο για μεθυσμένη γυναίκα εντελώς γυμνή. Οι αστυνομικοί απάντησαν και εντόπισαν τη γυναίκα να τρέχει γύρω από το συγκρότημα με κάποιο είδος ιατρικού προβλήματος», ανέφερε το καναδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με ασθενοφόρο λόγω απροσδιόριστου ιατρικού επεισοδίου. Δεν έχουν δοθεί ωστόσο περισσότερες πληροφορίες. Ωστόσο το CBS 4 ανέφερε ότι ενώ έχει στην κατοχή του το υλικό δεν το μετέδωσε ολόκληρο καθώς η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα ψυχικής υγείας.