Η BBT Air Aviation Services,  αντιπρόσωπος διεθνών αεροπορικών εταιριών και πρωτοπόρος στην ελληνική αεροπορική βιομηχανία, ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας αντιπροσώπευσης (GSA) με την αιγυπτιακή αεροπορική εταιρεία AIR CAIRO. Η BBT Air θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την ανάπτυξη της αεροπορική εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Η AIR CAIRO ιδρύθηκε το 2003 και αυτή τη στιγμή λειτουργεί σε περισσότερους από 30 απευθείας προορισμούς καθώς και σε άλλους προορισμούς, μέσα από τις συνεργασίες κοινού κωδικού με αεροπορικές εταιρείες συνεργάτες.

Το πρόγραμμα πτήσεων της AIR CAIRO καλύπτει διεθνείς και εγχώριους προορισμούς και εκτελεί τόσο προγραμματισμένες όσο και ναυλωμένες πτήσεις.

Ο αιγυπτιακός αερομεταφορέας που αποτελείται από 9 αεροσκάφη (Airbus A320-200 και Airbus A320-neo) και έχει ήδη συνάψει συμβόλαιο για την προσθήκη ενός ακόμα αεροσκάφους μέχρι το τέλος του 2021, είναι μέλος του International Air Transport Association (IATA) από το 2012.

Το νέο πρόγραμμα της εταιρείας θα ανακοινωθεί σύντομα. Για περισσότερες πληροφορίες και υποστήριξη κρατήσεων, οι επιβάτες και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν να επικοινωνήσουν με την BBT Air – Aviation Services στο +30 210 9793500 ή μέσω email στο info@bbtair.gr