Κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου για τον τουρισμό παγκοσμίως, η Zela Aviation ανακοινώνει τη συνεργασία της με την κορυφαία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Κένυας, Jambojet, που εκμεταλλεύεται ένα στόλο αεροσκαφών De Havilland Canada Dash 8-Q400.

Η συμφωνία προβλέπει τη διαμεσολάβηση της Zela Aviation, η οποία θα ενεργεί ως διορισμένος αντιπρόσωπος για τη μίσθωση των αεροσκαφών της Jambojet υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις της ACMI (Αεροσκάφος, Πλήρωμα, Συντήρηση και Ασφάλιση).

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του, ο Πρόεδρος της Zela Aviation, κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης, τόνισε ότι η Zela Aviation θα συνεργαστεί στενά με την Jambojet ώστε να δει αυτή τη συνεργασία να είναι γόνιμη και οι δύο πλευρές να πετυχαίνουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.

Πρόσθεσε ότι η συνεργασία των δύο εταιρειών – λαμβάνοντας υπόψη την κρίση που προκάλεσε η πανδημία – επιβεβαιώνει την αξιοπιστία και το κύρος της Zela Aviation στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών, μεταξύ άλλων μεγάλων διεθνών αεροπορικών εταιρειών.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που η Zela Aviation θα συνεργαστεί με μια από τις πιο δυναμικές αεροπορικές εταιρείες με έδρα την Κένυα, παρέχοντας για άλλη μια φορά το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών», κατέληξε.

Η Jambojet, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2014, εργάζεται για τη διαφοροποίηση της προσφοράς των προϊόντων της, μέρος της οποίας περιλαμβάνει υπηρεσίες ναύλωσης. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με τη Zela Aviation, η οποία έχει πάνω από δεκαέξι χρόνια εμπειρίας στον τομέα ρτου Charter και είμαστε ενθουσιασμένοι για τις προοπτικές που φέρνει αυτό», δήλωσε ο Karanja Ndegwa, Διευθύνων Σύμβουλος της Jambojet.