Μετά την αρχική ανακοίνωση στις 20 Σεπτεμβρίου ότι τα σύνορα με τις ΗΠΑ θα ανοίξουν ξανά, η Virgin Atlantic ανέφερε αύξηση 600% στις κρατήσεις προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως παρόμοια αύξηση ανακοίνωσε και η BA.

Σύμφωνα με έρευνα της Virgin Atlantic, το 52% των Βρετανών τουριστών δηλώνουν ότι θέλουν να επισκεφτούν μέρη των ΗΠΑ στα οποία δεν έχουν ξαναπάει. Τα σκήπτρα κρατάει η Νέα Υόρκη, με το 39% των Βρετανών να την τοποθετούν πρώτη στη λίστα των επιθυμιών τους, ενώ ένα ποσοστό 40%, θέλει να πάρει τη ρεβάνς από τον κορωνοϊό, εφόσον έχασε το προγραμματισμένο ταξίδι των περασμένων μηνών, λόγω των ταξιδιωτικών απαγορεύσεων. Περαιτέρω, πάνω από 1 /4 (27%) αισθάνεται νοσταλγία και επιθυμεί να ξαναεπισκεφτεί τα αγαπημένα του μέρη στις ΗΠΑ, αφού τους τελευταίους 18 μήνες κρατήθηκε μακριά τους.

Σύμφωνα με την Virgin, είναι η πρώτη φορά μέσα σε 37 χρόνια, από την πρώτη πτήση στη Νέα Υόρκη το 1984, που γίνεται μία τόσο μεγάλη ταξιδιωτική παύση. Τέλος, αυτή τη στιγμή η εταιρεία πετάει από το Χίθροου του Λονδίνου προς τη Νέα Υόρκη-JFK, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, το Μαϊάμι, την Ατλάντα και τη Βοστώνη, ενώ επαναφέρει άμεσα τα δρομολόγια προς Ορλάντο και Λας Βέγκας, καθώς και τις υπηρεσίες της στο Ορλάντο και τη Νέα Υόρκη από το Μάντσεστερ.