Αναπτύσσεται μέσα στην κρίση που προκάλεσε η πανδημία η HotelBrain. 

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Πάνος Παλαιολόγος ανέφερε σε εκδήλωση της εταιρείας ότι θεωρεί εφικτό τον στόχο για χαρτοφυλάκιο 100 ξενοδοχείων και 6.500 δωματίων στο τέλος του 2023 όπου η εκτίμηση θέλει και τον κύκλο εργασιών να σπάει το φράγμα των 100 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα χρόνο στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας εισήλθε με ποσοστό 20% ο Γιάννης Γρύλος (Sky Express, Terra Creta κ.α.) μέσω της εταιρείας Swissport. Παράλληλα στην HotelBrain μειοψηφικό ποσοστό κατέχει και η SouthBridge Europe. Ερωτηθείς για τη συνεργασία με τον όμιλο Γρύλου ο κ. Παλαιολόγος ανέφερε ότι «στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται και οι δύο πλευρές ασπαζόμαστε ότι ο συνδυασμός μεταφορών και ξενοδοχειακού προϊόντος έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζουμε διάφορες συνέργειες».

Το 2021 με ιδιαίτερα περιορισμένη τη σεζόν ο όμιλος αναμένεται να κλείσει τη χρονιά με κύκλο εργασιών 26 εκατ. ευρώ και κερδοφορία ενώ για το 2022 οι εκτιμήσεις θέλουν τον τζίρο να υπερδιπλασιάζεται και να φθάνει στα 60 εκατ. ευρώ τόσο από τα υφιστάμενα ξενοδοχεία όσο και από νέα που θα προστεθούν. Η διοίκηση δηλώνει ότι τα μηνύματα που λαμβάνει τόσο από τις προκρατήσεις που γίνονται από το εξωτερικό όσο και από το ενδιαφέρον που υπάρχει από την Ελλάδα, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για την νέα σεζόν η οποία αναμένεται να ξεκινήσει από τον Μάρτιο.

Πέρα από την ξενοδοχειακή δραστηριότητα, ο όμιλος HotelBrain συνεχίζει την δραστηριοποίηση και στην «παραδοσιακή» δραστηριότητα του Total Hotel Management & Hotel Advisory, διαθέτοντας χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει πάνω από 80 συνεργαζόμενα ξενοδοχεία τρίτων. Η δραστηριότητα αυτή έχει εφαρμογή και εκτός Ελλάδας με την εταιρεία να έχει παρουσία σε Κύπρο, Βουλγαρία, Αυστρία και στο Μαρόκο.