Ο γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και η Ελβετή σύζυγός του ένωσαν τις ζωές τους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Ο πατέρας της νύφης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες σήμερα. Ο λόγος για τον Τόμας Φλορ. O πατέρας της Νίνα Φλορ είναι Ελβετός δισεκαττομυριούχος, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ιδιωτικής αεροπορικής εταιρίας VistaJet, την οποία ίδρυσε το 2004.

Πρόκειται για έναν στόλο 72 ιδιωτικών τζετ που εκτελούν πτήσεις σε 187 χώρες του κόσμου, και μάλιστα μέχρι τον Μάρτιο του 2019 βρισκόταν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes. Η 34χρονη Νίνα Φλορ, εκτός από ιδιοκτήτρια ενός πολυτελούς resort στη Μοζαμβίκη, εργάζεται και ως creative director στην πατρογονική επιχείρηση. Ο Τόμας Φλορ ξεκίνησε την καριέρα του από την πτωχευμένη σήμερα εταιρεία υπολογιστών και χρηματοοικονομικών Comdisco. Εγινε πρόεδρος της το 1997 και παραιτήθηκε 7 χρόνια αργότερα για να ξεκινήσει τη VistaJet. Από μια μικρή start up εταιρεία με έδρα την Ελβετία και μόλις τρία αεροσκάφη, η VistaJet μετατράπηκε γρήγορα σε κορυφαία παγκόσμια αεροπορική εταιρεία με αεροσκάφη μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας ενώ ακόμη και στο διάστημα της πανδημίας και των lockdown κατάφερε να αυξήσει τα κέρδη της.

Η VistaJet διαθέτει 72 αεροσκάφη που είναι εξαπλωμένα σε όλο τον κόσμο και απασχολεί περισσότερα από 900 άτομα – συμπεριλαμβανομένων 200 προγραμματιστών λογισμικού, που εργάζονται καθημερινά για να διασφαλίσουν ότι το σύστημα λειτουργεί σωστά και οι πελάτες νοικιάζουν τα αεροπλάνα όποτε και όπου θέλουν.  Η πλειοψηφία των πελατών της VistaJet πετά για επαγγελματικούς σκοπούς, πραγματοποιώντας πολυάριθμες συναντήσεις σε πολλές πόλεις κατά τη διάρκεια μιας ημέρας. Ο Τόμας Φλορ είναι πολύ περήφανος για την εταιρεία του και μάλιστα τη θεωρεί θαυματουργή εφεύρεση. «Πρόκειται για μια μηχανή του χρόνου. Πρέπει έτσι να το δει κανείς. Και οι πιο επιτυχημένοι και έξυπνοι άνθρωποι τη χρησιμοποιούν. Αλλωστε ποιο είναι το πιο σπάνιο πράγμα που έχουν; Ο χρόνος.», έχει δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του στο περιοδικό #legend.

Ο 60χρονος πατέρας της Νίνα Φλορ περνάει αρκετές νύχτες στα αεροσκάφη του που τα θεωρεί σαν δεύτερο σπίτι του. Το εσωτερικό των αεροπλάνων του είναι «ντυμένο» με ουδέτερα χρώματα εξωτερικά και εξοπλισμένο από κορυφαίες εταιρείες εσωτερικά στα πάντα, από τα κρυστάλλινα σκεύη και τα μαχαιροπίρουνα μέχρι τα κλινοσκεπάσματα και τις μεταξωτές πιτζάμες.

Εχοντας επίσης κατά νου ότι η βιομηχανία της τεχνολογίας ανθεί παγκοσμίως, ο Τόμας Φλορ από το 2017 έχει ήδη ψηφιοποιήσει την πλατφόρμα του. Η εταιρεία λειτουργεί το VistaJet Direct, μια εφαρμογή με ετήσια συνδρομή που διευκολύνει τις ιδιωτικές πτήσεις ακόμα περισσότερο για τους πελάτες και αποφέρει μεγάλα κέρδη. Εκείνος παραμένει και σήμερα ιδιοκτήτης του 80% της VistaJet, η αξία της οποίας αποτιμάται σε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια.