Με αφορμή τον ρόλο της στην ταινία Don’t Look Up, όπου και συμπρωταγωνιστεί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο , η Τζένιφερ Λόρενς έφερε στο μυαλό της ένα περιστατικό, όταν ξαφνικά πριν κάποια χρόνια, το ιδιωτικό αεροπλάνο, στο οποίο επέβαινε, έπιασε φωτιά.

Η ηθοποιός ήταν η μία από τους δύο επιβάτες που βρίσκονταν στην πτήση. Ο δεύτερος ήταν ο γιος του γιατρού που είχε βοηθήσει την μητέρα της να γεννήσει την Τζένιφερ Λόρενς και τους δύο αδελφούς της.

«Ξεκίνησα να προσεύχομαι και να στέλνω ηχητικά μηνύματα στην οικογένειά μου για να τους αποχαιρετήσω. Τους ευχόμουν να έχουν μία υπέροχη ζωή και τους έλεγα πόσο λυπάμαι. Θυμάμαι που έλεγα: “Θεέ μου, είμαι θύμα της φωτιάς, σε παρακαλώ, άσε με να κρατήσω τα μαλλιά μου”. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο τέλος. Σιχαίνομαι τις πτήσεις και δυστυχώς πρέπει να πετάω συνέχεια. Και ναι, ξέρω ότι πετάω με ιδιωτικό αεροπλάνο και ότι μου αξίζει ο θάνατος», δήλωσε.

Όπως είπε στο τέλος της συνέντευξής της, όταν χρειάστηκε να πετάξει ξανά με αεροπλάνο, το έκανε «αναίσθητη». «Με βοήθησαν ένα μεγάλο χάπι και αρκετά μπουκαλάκια ρούμι», αποκάλυψε.