Η Travelport και η Cathay Pacific επέκτειναν τη μακροχρόνια σχέση τους με μια ανανεωμένη και διευρυμένη συμφωνία διανομής περιεχομένου πολλαπλών πηγών που περιλαμβάνει δέσμευση να συνεργαστεί με την Travelport για την προώθηση των πρωτοβουλιών New Distribution Capability (NDC).

Με αυτή τη νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία, η Travelport θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Cathay Pacific παρέχοντας σε πρακτορεία που συνδέονται με την Travelport σε όλο τον κόσμο πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο για αναζήτηση, πώληση και κράτηση του περιεχομένου και του αποθέματός της. Η συμφωνία θα διευρύνει σταδιακά το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο στους αντιπροσώπους, ώστε να περιλαμβάνει μεγαλύτερη γκάμα ναύλων καθώς και βοηθητικά από αυτά που δεν ήταν διαθέσιμα στο παρελθόν.

Ο Martin Xu, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Διανομής στην Cathay Pacific, δήλωσε: «Η μακροζωία της σχέσης μας είναι απόδειξη της γόνιμης συνεργασίας που απολαύσαμε με την Travelport τις τελευταίες δεκαετίες. Με τις διευρυμένες προσφορές πτήσεων, τους ναύλους και τις βοηθητικές υπηρεσίες που διατίθενται σε αυτή τη νέα συμφωνία, ανυπομονούμε να βοηθήσουμε τα πρακτορεία που συνδέονται με την Travelport να δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες τους.»

Η Sue Carter, Επικεφαλής Ασίας Ειρηνικού, Air Partners στο Travelport πρόσθεσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε ακόμη περισσότερο το περιεχόμενο της Cathay Pacific, ειδικά καθώς προχωράμε με το έργο μας για το NDC. Η απλοποίηση της πρόσβασης σε περιεχόμενο πολλαπλών πηγών, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνεται η πώληση είναι ακριβώς αυτό που έχει σχεδιαστεί για τη νέα μας πλατφόρμα Travelport+ και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η νέα συμφωνία θα δημιουργήσει περισσότερη αξία από ποτέ για την Cathay Pacific και τις συνδεδεμένες εταιρείες μας.»