Για 21 συναπτά έτη, η Cityzen διαχειρίζεται τους χώρους στάθμευσης Μικρής Διάρκειας 1 & 2, Μακράς Διάρκειας, Economy, καθώς και την υπηρεσία Διακεκριμένης Στάθμευσης Valet Parking του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Με γνώμονα πάντα την άνεση και τη διευκόλυνση των οδηγών, η Cityzen, τον Ιούνιο του 2021, εγκαινίασε μία νέα υπηρεσία μέσω του ήδη γνωστού Cityzen App, προσφέροντας τη δυνατότητα στους χρήστες να κλείνουν θέση στάθμευσης στο Επίσημο Parking του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών στις προνομιακές τιμές που διατίθενται για online κρατήσεις. Η νέα αυτή υπηρεσία υποστηρίζει και τη διαχείριση της κράτησης, έτσι ώστε ο χρήστης μέσα από το Cityzen Αpp, να μπορεί να αλλάξει ώρα, ημέρα, χώρο στάθμευσης, πινακίδα ή να ακυρώσει την κράτησή του, έως και 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα εισόδου. Οι νέες επιλογές είναι φυσικά διαθέσιμες από την εφαρμογή Cityzen App για iOS και Android όσο και από το cityzenparking.com.

Σημαντικό είναι το όφελος για όσους πραγματοποιούν για πρώτη φορά κράτηση θέσης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών μέσα από το Cityzen App. Οι χρήστες αφού κάνουν την κράτησή τους σε οποιοδήποτε χώρο στάθμευσης του Επίσημου Parking Αεροδρομίου λαμβάνουν επιπλέον έκπτωση 10% για την επόμενη κράτηση θέσης στάθμευσης στους υπόλοιπους χώρους στάθμευσης του δικτύου της Cityzen (Αττική, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Χανιά).

Για όσους επιλέγουν να παρκάρουν στο Valet Parking, η Cityzen παρέχει υπηρεσίες φροντίδας αυτοκινήτου, όπως δυνατότητα πλυσίματος με τιμές που ξεκινούν από τα 9€!