Η Ryanair έχει την τέλεια λύση για όσους αναζητούν ένα δώρο της τελευταίας στιγμής αυτά τα Χριστούγεννα – τις δωροκάρτες της Ryanair.

Ξεκινώντας από μόλις 25€, οι δωροκάρτες της Ryanair παραδίδονται… απευθείας στα εισερχόμενά σας και μπορούν να εξατομικευτούν με ένα χαιρετισμό της επιλογής σας, αποτελώντας το απόλυτο δώρο τελευταίας στιγμής για όλους τους φίλους και την οικογένεια σας αυτά τα Χριστούγεννα.

Οι δωροκάρτες της Ryanair είναι επίσης μια τέλεια χειρονομία για εταιρείες που αναζητούν έναν τρόπο να φέρουν στους υπαλλήλους τους σε εορταστικό mood και να τους ανταμείψουν για τη σκληρή δουλειά τους την περασμένη χρονιά.

Οι δωροκάρτες της Ryanair είναι προς πώληση τώρα, συνδεθείτε στο Ryanair.com για να κάνετε δώρο ένα ταξίδι σε έναν από τους περισσότερους από 230 προορισμούς σε όλο το δίκτυο της Ryanair αυτά τα Χριστούγεννα.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Ryanair, Dara Brady είπε:

«Φέτος περισσότερο από ποτέ τα ταξίδια θα είναι στην κορυφή της λίστας των Χριστουγέννων των ανθρώπων. Μετά από δύο χρόνια ταξιδιωτικών περιορισμών, η δωροκάρτα της Ryanair είναι το τέλειο δώρο για τους γεμάτους περιπλανήσεις φίλους σας.

Οι δωροκάρτες της Ryanair ξεκινούν από 25€ και ισχύουν για ταξίδια στο διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο δρομολογίων της Ryanair, επομένως συνδεθείτε στον ιστότοπο Ryanair.com σήμερα για να κάνετε το δώρο του ταξιδιού αυτά τα Χριστούγεννα».