Την προηγούμενη χρονιά η SKY express άνοιξε τα φτερά της για να πετάξει ψηλότερα από τη Θεσσαλονίκη, αναδεικνύοντας τον κομβικό ρόλο της Β. Ελλάδας. Μέσα σε λίγους μήνες η εταιρεία αύξησε θεαματικά τις πτήσεις της, ενώ επεκτάθηκε και στο εξωτερικό με απευθείας δρομολόγιο προς Λάρνακα.

Σήμερα, η SKY express προσφέρει στο επιβατικό κοινό από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης “Μακεδονία”, περισσότερες επιλογές, περισσότερα δρομολόγια, περισσότερα προνόμια και ακόμα περισσότερους προορισμούς. Πιο συγκεκριμένα:

  • Αύξηση διαθέσιμων θέσεων κατά 250%.
  • Απευθείας σύνδεση με δύο ακόμα αγαπημένα νησιά, την Πάρο και τη Μύκονο που εντάσσονται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα και ενισχύουν σημαντικά το υφιστάμενο δίκτυο εσωτερικού (Αθήνα, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Χίος, Σάμος, Σκύρος, Κέρκυρα).
  • Συχνότερα δρομολόγια από και προς Αθήνα, αυξάνοντας τα σε έως 6 ημερησίως.
  • Απευθείας πτήσεις από και προς Λάρνακα και προγραμματισμός δρομολογίων για εύκολη πρόσβαση σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού της SKY express μέσω Αθήνας (Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη, Βρυξέλλες), χωρίς αναμονή.

Όλα τα δρομολόγια εξυπηρετούνται από το νεότερο και πιο “πράσινο” στόλο της χώρας και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης. Τόσο τα Airbus Α320neo ανάμεσα στα οποία και το αεροσκάφος με το όνομα “My Thessaloniki”, όσο και τα νεοαφιχθέντα ATR 72-600 εγγυώνται ένα άνετο ταξίδι και μια συνολικά εξαιρετική εμπειρία εν πτήσει.

‘Όπως τονίζει κ. Γιώργος Λιούμπης, SKY express General Manager: “Στην SKY express έχoυμε αγκαλιάσει τη Θεσσαλονίκη από την πρώτη ημέρα των πτήσεών μας. Ένα χρόνο μετά είμαστε εδώ ακόμα πιο δυνατοί και αποφασισμένοι να προσφέρουμε στους κατοίκους της Β. Ελλάδας περισσότερες προτάσεις υψηλού επιπέδου με το νεότερο και πιο πράσινο στόλο στη χώρα. Με κίνητρο την εμπιστοσύνη τους, θα συνεχίσουμε να πετάμε μαζί και να αναπτυσσόμαστε κάθε μέρα μακρύτερα, κάθε μέρα ψηλότερα!”.

 

Οι ταξιδιώτες από και προς Θεσσαλονίκη έχουν τη δυνατότητα επιλογής ναύλων μεταξύ SKY joy, SKY joy+ και SKY enjoy, αλλά και της προσθήκης υπηρεσιών όπως είσοδος στο πρόσφατα ανακαινισμένο Lounge της Θεσσαλονίκης, αλλά και τα Lounges Αθήνας και Λάρνακας, καθώς και χρήση του Fast Lane και λοιπών υπηρεσιών στα αντίστοιχα αεροδρόμια.