Η Travelport ανακοίνωσε ότι ανανέωσε την καθιερωμένη συνεργασία της με την Aeromexico, μέσω μιας πολυετούς συμφωνίας διανομής.

«Η ανανεωμένη συμφωνία μας με την Aeromexico αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης της αεροπορικής εταιρείας στην Travelport για να παρέχει στους πράκτορες και τους ταξιδιώτες μια σύγχρονη εμπειρία λιανικής μέσω των τεχνολογικών λύσεων επόμενης γενιάς μας», δήλωσε ο Jason Clarke, Chief Commercial Officer, Travel Partners στην Travelport.

«Μαζί με την Aeromexico, εργαζόμαστε για την προηγμένη εφαρμογή περιεχομένου NDC, καθώς και για βελτιώσεις στην προβολή αγορών που θα ωφελήσουν όλους τους πελάτες στο κανάλι της επιλογής τους».

Ως μέρος της συμφωνίας ανανέωσης, οι πράκτορες που συνδέονται με την Travelport θα έχουν πρόσβαση στην πλήρη γκάμα των προϊόντων της Aeromexico, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που προέρχεται από NDC, των διευρυμένων επιλογών και των βοηθητικών υπηρεσιών. Αυτό θα αυξήσει τις επιλογές των πελατών και θα επιτρέψει τόσο στην αεροπορική εταιρεία όσο και στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να προσφέρουν πιο προσαρμοσμένο περιεχόμενο για τους ταξιδιώτες και, στη συνέχεια, μεγαλύτερη αξία.

Η Aeromexico θα αναπτύξει επίσης το Travelport Rich Content and Branding, το οποίο παρέχει στους πράκτορες μια πλούσια γραφικά εμπειρία και διασφαλίζει ότι οι επώνυμοι ναύλοι της αεροπορικής εταιρείας πωλούνται αποτελεσματικά από οπουδήποτε στον κόσμο.

«Η μακροχρόνια συνεργασία μας με την Travelport συνεχίζει να ανταποκρίνεται και να υπερβαίνει τις ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών και συνεργατών πρακτορείων παγκοσμίως», δήλωσε ο Rastislav Martos, Senior Vice President – ​​Revenue Management and Distribution στην Aeromexico.

«Η νέα μας μετασχηματιστική συμφωνία με βάση την αξία με την Travelport είναι ένα τεράστιο ορόσημο για να επιτραπεί η λιανική πώληση με χαρακτηριστικά προϊόντων σε όλα τα κανάλια, παρέχοντας στους πελάτες μια πλήρη γκάμα επιλογών. Η ενημέρωση της συμφωνίας μας με την Travelport θα μας επιτρέψει να προσεγγίσουμε νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο παρέχοντας στους πράκτορες μεγαλύτερα επίπεδα ευελιξίας και επιλογής. Ως εκ τούτου, η Aeromexico είναι ευγνώμων και εκτιμά τις συνεχείς προσπάθειες της Travelport να βελτιώσει το περιβάλλον του ταξιδιώτη.»