Το εμβληματικό Nana Princess του Oμίλου Καράτζη, διακρίθηκε από τον κορυφαίο οδηγό γαστρονομίας Michelin Hotel Guide, σημείο αναφοράς στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, ως ένα από τα προτεινόμενα ξενοδοχεία στον κόσμο για να επισκεφθεί κανείς μέσα στο 2022! Ο οδηγός Michelin έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα επιλεγμένα ξενοδοχεία του, θέτοντας τα ίδια πρότυπα για αυτά όπως και για τα εστιατόρια.Τα κριτήρια που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα ήταν η άψογη εξυπηρέτηση, το μοναδικό στυλ και η ξεχωριστή προσωπικότητα και φιλοσοφία του κάθε ξενοδοχείου. Οι υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του Nana Princess, σε συνδυασμό με την ειδυλλιακή θέα και την άριστη αίσθηση φιλοξενίας με την οποία καλωσορίζονται οι επισκέπτες, ήταν και αυτά που το ανέδειξαν σε έναν από τους top προορισμούς της νέας σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη Κρήτη στη λίστα περιλαμβάνονται μόλις 11 ξενοδοχεία.

Μέσα στον οδηγό αναφέρεται χαρακτηριστικά για το Nana Princess: “Ένα μεγαλειώδες θέρετρο το οποίο σπάνια συναντά κανείς όμοιό του, άνοιξε τις πόρτες του στην Κρήτη. Η έλευση του Nana Princess αποτέλεσε μια πολύ σημαντική προσθήκη στο νησί και ενώ εύκολα κάποιος αναγνωρίζει τον σεβασμό του προς την παραδοσιακή αρχιτεκτονική (με τους πέτρινους τοίχους να κοσμούν τις εγκαταστάσεις) δεν παύει να είναι ένα φρέσκο, πολυτελές και μοντέρνο resort με τις εντυπωσιακές σουίτες και βίλες του να περιμένουν να φιλοξενήσουν επισκέπτες από όλο το κόσμο”.

Για τον όμιλο Καράτζη αυτή είναι ακόμα μια διεθνής αναγνώριση των υψηλών υπηρεσιών φιλοξενίας που προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια με την ομάδα των Nana Hotels (Nana Princess, Nana Golden Beach Hotel) και θα συνεχίζει να εξελίσσεται ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής στην τουριστική βιομηχανία, προσφέροντας πάντα μια αξέχαστη διαμονή στους επισκέπτες.