Το πλήρωμα καμπίνας της Royal Brunei Airlines (RB) ήταν ο νικητής για το κορυφαίο πλήρωμα καμπίνας του WTA World για δεύτερη συνεχή χρονιά, όπως ανακοινώθηκε από τα World Travel Awards.

Αυτή η νίκη σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο για τον εθνικό αερομεταφορέα, ο οποίος γιόρτασε την 47η επέτειό του στις 18 Νοεμβρίου 2021. Τον Οκτώβριο, η αεροπορική εταιρεία ανακηρύχθηκε επίσης πρόσφατα πρώτη στις κατηγορίες Asia’s Leading Cabin Crew και Asia’s Leading Airline: Business Class.

«Στη Royal Brunei Airlines, προσπαθούμε να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε τη ζεστή μας φιλοξενία στους επισκέπτες. Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε εμπειρίες που θα έκαναν οι επισκέπτες μας αγάπη. Εκ μέρους της RB, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καλεσμένους, τους φίλους και τους θαυμαστές μας για τη συνεχή υποστήριξή σας. Στην ομάδα RB και ειδικά στο πλήρωμά μας – είμαι περήφανος που ηγούμαι μιας αξιοσημείωτης ομάδας ανθρώπων που έχουν αναγνωρίζεται από τους συναδέλφους μας στον κλάδο», δήλωσε ο Captain Sabirin Abdul Hamid, Διευθύνων Σύμβουλος της RB Acting.

Η RB διοργάνωσε μια εικονική εκδήλωση στις 16 Δεκεμβρίου με περισσότερα από 300 μέλη πληρώματος καμπίνας, διοίκηση και προσωπικό για να γιορτάσουν αυτή τη νίκη.

Παρών ως επίτιμος καλεσμένος στην εικονική γιορτή ήταν ο Yang Mulia Dato Seri Paduka Dr. Awang Hj Abdul Manaf Bin Hj Metussin, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Οικονομίας (Οικονομίας) και Πρόεδρος RB ο οποίος είπε: «Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, συγχαρητήρια στο απίστευτο πλήρωμά μας και στην ομάδα RB. Το 2022 θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Royal Brunei Airlines και το κορυφαίο πλήρωμα καμπίνας στον κόσμο για το 2021 θα αντιμετωπίσουν οποιεσδήποτε προκλήσεις. Η κατάκτηση του τίτλου δύο συνεχόμενες φορές είναι απόδειξη ότι η παγκόσμιας κλάσης boutique αεροπορική μας εταιρεία είναι αναγνωρισμένη για παγκόσμιας κλάσης φιλοξενία και εξυπηρέτηση που βασίζεται στις αξίες του Μπρουνέ. Για αυτό, ως Πρόεδρος του Royal Brunei Airlines, είμαι πραγματικά πολύ περήφανος»

Ο Graham E. Cooke, ιδρυτής των World Travel Awards, λέει: «Η Royal Brunei Airlines συνεχίζει να ορίζει το σημείο αναφοράς για την εξυπηρέτηση πελατών στον τομέα των αερομεταφορών και χαίρομαι που τόσο το ταξιδιωτικό εμπόριο όσο και το κοινό αναγνώρισε αυτή την αριστεία ψηφίζοντας το ως «Κορυφαίο πλήρωμα καμπίνας στον κόσμο 2021».