Σε πτήση της Delta από την Τάμπα της Φλόριντα προς την Ατλάντα στις 23 Δεκεμβρίου, έγινε ένα περιστατικό…άνευ προηγουμένου!

Πλάνα δείχνουν την ηθοποιό, γνωστή ως Πάτι Μπρετόν, να μαλώνει με έναν ηλικιωμένο στο αεροπλάνο και μάλιστα να χτυπά τον 80χρονο συνεπιβάτη της, κατά τη διάρκεια του καβγά. Στο βίντεο, η γυναίκα που αναγνωρίστηκε από την αστυνομία, φαίνεται να διατάζει τον άνδρα να φορέσει τη μάσκα του -εν τω μεταξύ και εκείνη την έχει κατεβασμένη!!!

Ο επιβάτης, ο οποίος στην ποινική καταγγελία προσδιορίζεται μόνο ως RSM, απαντά: «Τρώω και μπορώ να το κάνω μόνο εάν βγάλω την μάσκα μου» και προσθέτει: «Θέλεις να το ρίξω όλο αυτό στο κεφάλι σου;». Στο βίντεο φαίνεται να έχουν τις μάσκες τους κάτω από το στόμα τους. Η γυναίκα του λέει τότε: «Μην τολμήσεις να μου ξαναμιλήσεις έτσι» με τον επιβάτη να απαντά: «Θα σου μιλάω όπως θέλω». Στη συνέχεια, του ζητά να σηκωθεί όρθιος με τον 80χρονο να απαντά: «Κάτσε κάτω, Κάρεν». Υπενθυμίζεται πως το Κάρεν είναι ένας όρος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μεσήλικες γυναίκες που ενεργούν με ακατάλληλο τρόπο σε κοινωνικές καταστάσεις.

 

 

Όπως μεταδίδει το FoxNews, σύμφωνα με την ποινική καταγγελία, ενώ οι δυο τους καβγαδίζουν, η ηθοποιός φέρεται να χτυπά τον άνδρα. «Τώρα θα πας φυλακή. Μόλις φτάσουμε στην Ατλάντα, θα πας φυλακή» με την αεροσυνοδό να προσπαθεί να συγκρατήσει την 51χρονη ηθοποιό, όπως φαίνεται στο βίντεο. Μια άλλη αεροσυνοδός φαίνεται να δίνει οδηγίες στην Κόρνγουολ να ηρεμήσει με την ηθοποιό να αποκαλεί τον ηλικιωμένο «σκουπίδι».

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κορνγουόλ πήγε να κάτσει στη θέση της, όταν επέστρεφε από την τουαλέτα. Ωστόσο, μια αεροσυνοδός που σέρβιρε, της μπλόκαρε τον δρόμο. «Η Κόρνγουολ ζήτησε από την αερο9συνοδό να την βοηθήσει να επιστρέψει στη θέση της και η αεροσυνοδός με τη σειρά της την παρακάλεσε να βρει μία θέση να καθίσει μέχρι να ολοκληρώσει τη δουλειά της».

Ο 80χρονος είπε στην αστυνομία πως η Κόρνγουολ ρώτησε τότε την αεροσυνοδό: «Τι είμαι, η Ρόζα Παρκς;» . Η ηθοποιός και ο ηλικιωμένος διαπληκτίστηκαν, όταν εκείνος της είπε πως δεν ήταν σε λεωφορείο στην Αλαμπάμα.

Η ηθοποιός συνελήφθη, μετά την προσγείωση στην Ατλάντα και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύση 20.000 δολαρίων. Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν έχει κατατεθεί μήνυση.

«Οι αρχές έσπευσαν μετά την προσγείωση της πτήσης 2790 από την Τάμπα προς την Ατλάντα, μετά από μια απείθαρχη ενόχληση επιβάτη κατά τη διάρκεια αυτής. Καταστάσεις όπως αυτές είναι σπάνιες για την συντριπτική πλειοψηφία των πελατών μας και η Delta έχει μηδενική ανοχή για απείθαρχη συμπεριφορά στα αεροδρόμια και τα αεροσκάφη μας», δήλωσε εκπρόσωπος της Delta στην New York Post.