Γυναίκα επιβάτης διαπίστωσε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό πάνω από τον Ατλαντικό και μπήκε σε καραντίνα… στην τουαλέτα του αεροπλάνου.

Ειδικότερα, η ευσυνείδητη δασκάλα από το Σικάγο ταξίδευε προς την Ευρώπη και ένιωθε ότι έχει κάποια συμπτώματα κι έτσι αποφάσισε να κάνει self test κατά τη διάρκεια της πτήσης. Βρέθηκε θετική και έκανε… το σωστό, για τον περίγυρό της: Έθεσε εαυτόν σε καραντίνα στο μοναδικό μέρος που θα μπορούσε να απομονωθεί, στην τουαλέτα του αεροπλάνου!

Η δασκάλα ενημέρωσε πρώτα τις αεροσυνοδούς, που τις είπαν ότι δυστυχώς δεν υπάρχουν αρκετά κενά καθίσματα για να την απομονώσουν. Έτσι, πέρασε τις υπόλοιπες 4 ώρες της πτήσης μέσα στη μικρή τουαλέτα…

«Δεν το πιστεύω αυτό που έγινε, αλλά αυτό ακριβώς έπρεπε να κάνω», δήλωσε ενώ ανέβασε και ένα σχετικό βίντεο στο TikTok.

Όταν η κοπέλα έφτασε στο Ρέϊκιαβικ της Ισλανδίας, τέθηκε σε καραντίνα 10 ημερών σε ξενοδοχείο. Σημειώνεται ότι μαζί της ταξίδευαν ο πατέρας και ο αδελφός της, οι οποίοι ωστόσο δεν κόλλησαν κορωνοϊό και συνέχισαν το ταξίδι τους για την Ελβετία.