Νεκρός μέσα στον ιμάντα των αποσκευών, στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων βρέθηκε ο γάτος μίας νεαρής φοιτήτριας, η οποία ταξίδευε αεροπορικώς.

Σύμφωνα με όσα αφηγείται σε ανάρτησή της στο instagram, έφεραν ένα χαρτόκουτο για να πετάξει ο γάτος. Όπως υποστήριξε η φοιτήτρια, η κυρία στο γκισέ, επέμεινε ότι έτσι πρέπει να γίνει, γιατί όπως της είπε, ο γάτος δεν χωρά, καθώς η πτήση είναι γεμάτη.

Η κυρία επέμενε ο γάτος να μπει στο κουτί, η κοπέλα έλεγε ότι το ζώο δεν θα κάτσει μέσα και στο τέλος το ζώο αναστατώθηκε άρχισε να τρέχει και μπήκε στον χώρο, που βρίσκεται ο ιμάντας με τις αποσκευές. Για πολλές ώρες, οι προσπάθειες αναζήτησης του γάτου απέβησαν άκαρπη αλλά τελικά το ζώο βρέθηκε πεθαμένο. Για 4 εκατοστά διαφοράς στο κουτί- όπως εξήγησε η κοπέλα – μπόλικη γραφειοκρατία, πολλές ώρες αγωνίας, ώσπου να βρεθεί το αγαπημένο της ζωάκι, υπό τραγικές συνθήκες νεκρό και τώρα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες.

Η νεαρή φοιτήτρια σημειώνει ότι με το ίδιο κλουβί που είχε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων έχει ταξιδέψει πολλές φορές με την ίδια εταιρεία χωρίς ποτέ να υπάρξει πρόβλημα. «Με το ίδιο κλουβί έχω ταξιδέψει παρά πολλές φορές και σε τσάρτερ και σε άλλων ειδών αεροσκάφη, πάντα με την ίδια εταιρία, ΠΟΤΕ μέχρι στιγμής δεν υπήρξε πρόβλημα. Το κλουβί έχει διαστάσεις ΙΑΤΑ. Όπως ανέφεραν ξέφευγε 4 cm. Για 4 cm προκλήθηκε όλη αυτή η αναστάτωση»