Η Emirates υπέγραψε νέα συμφωνία με την Amadeus, επεκτείνοντας τη συνεργασία της ώστε να προσφέρει περισσότερη ευελιξία, επιλογές και μελλοντικές δυνατότητες.

Από την 1η Φεβρουαρίου 2022, όλοι οι εμπορικοί εταίροι της Amadeus θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο της Emirates χωρίς επιπλέον χρέωση.

Στη νέα συμφωνία θα ενσωματωθεί επίσης το περιεχόμενο NDC της Emirates στην πλατφόρμα ταξιδιών Amadeus, με περιεχόμενο NDC να διατίθεται στους ταξιδιωτικούς πωλητές κατά τη διάρκεια του 2022.

Ο Adnan Kazim, Chief Commercial Officer της Emirates δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με την Amadeus. Αυτό είναι ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός στον στόχο μας να ενδυναμώσουμε τους εμπορικούς μας εταίρους να προσφέρουν ακόμα καλύτερες εμπειρίες στους πελάτες. Στο σημερινό περιβάλλον, και ιδιαίτερα καθώς η βιομηχανία ανοικοδομεί μετά την πανδημία, όλοι στην αλυσίδα ταξιδιωτικών υπηρεσιών θα επωφεληθούν από ευέλικτα μοντέλα, πολλαπλά μέσα πρόσβασης σε δυναμικό πλούσιο περιεχόμενο και την ικανότητα να προσφέρουν διαφοροποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες».

Ο Decius Valmorbida, Πρόεδρος, Travel, Amadeus, δήλωσε: «Αυτή η ανανέωση είναι άλλο ένα σημαντικό ορόσημο στη στρατηγική διανομής μας και στο συνεχιζόμενο ταξίδι λιανικής μας. Με αυτή τη νέα συμφωνία με την Emirates, ξεκινάμε το 2022 να χτίζουμε τη δυναμική που έχει γίνει με τα χρόνια για να υποστηρίξουμε το σύγχρονο λιανικό εμπόριο και να επιδείξουμε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μέσω της Amadeus Travel Platform περισσότερο ταξιδιωτικό περιεχόμενο παγκοσμίως και σε κλίμακα».