H Sky Express ενισχύει τη θέση της προσφέροντας περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό.

Η συνεργασία διασύνδεσης της SKY express με τη Condor, ενισχύει ακόμη παραπάνω έναν στρατηγικό ευρωπαϊκό προορισμό, καθώς προβλέπει τη δυνατότητα κράτησης ενιαίου εισιτηρίου στο δίκτυο και των δύο αερομεταφορέων.

Η Condor έχει ως κύρια βάση της το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, συνδέοντας τα επτά μεγαλύτερα αεροδρόμια σε Γερμανία, Ζυρίχη, Ελβετία και σύντομα σε Βιέννη και Αυστρία, με 90 προορισμούς σε Ευρώπη, Αφρικήκαι Βόρεια και Βόρεια Αφρική. Αντίστοιχα, η SKY express επιχειρεί σε σημαντικές ευρωπαϊκές  χώρες και εξυπηρετεί 34 ελληνικούς προορισμούς.

Η συμμαχία με τη Condor  έρχεται να προστεθεί στις συμφωνίες διασύνδεσης που διατηρεί η SKY express με την American Airlines,  Air Serbia, την Qatar Airways, την Air France, την KLM, την Middle East Airlines και την Cyprus Airways.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Condor για τη συνεργασία μας. Συνεχίζουμε τη συστηματική μας προσπάθεια και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε περισσότερες νέες συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες του χώρου μας. Η συνεργασία ενισχύει τη  στρατηγική μας, που βασικό στόχο έχει να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές, αλλά και να ισχυροποιήσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού, τόνισε o κ. Γιάννης Λιδάκης Commercial Director SKY express.