Η Air Austral, η γαλλική αεροπορική εταιρεία που εδρεύει στο νησί Ρεϋνιόν, ανακοίνωσε ότι διόρισε την Goldair ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων (GSA) στην Ελλάδα.

Η Air Austral εκτελεί προγραμματισμένα δρομολόγια από τη Ρεϋνιόν προς τη μητροπολιτική Γαλλία, τον Μαυρίκιο, τη Μαγιότ, τη Μαδαγασκάρη, τις Κομόρες, τις Σεϋχέλλες, τη Νότια Αφρική, την Ταϊλάνδη και την Ινδία.

Η στρατηγική συνεργασία έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την αναγνώριση της Air Austral στην Ελλάδα και να κατευθύνει την ανάπτυξη των πωλήσεων σε όλη την ελληνική αγορά με ιδιαίτερη έμφαση στα θαλάσσια ταξίδια, σηματοδοτώντας την περαιτέρω επέκταση της παρουσίας και εκπροσώπησης πωλήσεων της Air Austral στην ελληνική επικράτεια.

Η Goldair είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόλογους οργανισμούς στον τομέα των μεταφορών και του τουρισμού στην Ελληνική Αγορά. Ο ρόλος της GSA είναι να οικοδομήσει την ισχυρή παρουσία της Air Austral στην Ελλάδα διεξάγοντας αποτελεσματικές και στρατηγικές εμπορικές δραστηριότητες για την καθιέρωση και ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της Air Austral στην τοπική αγορά, εστιάζοντας παράλληλα στη μεγιστοποίηση των εσόδων από τις πωλήσεις εισιτηρίων μέσω της Ελληνικής Αγοράς.

Ο Jean-Marc Grazzini Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εμπορικών Υποθέσεων δήλωσε:
«Είμαστε πραγματικά στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε τη νέα μας συνεργασία με την Goldair ως GSA μας στην Ελλάδα. Η ισχυρή φήμη και ο επαγγελματισμός τους θα βοηθήσουν την Air Austral να αναπτύξει την παρουσία της στην ελληνική αγορά και ειδικά όσον αφορά τη θαλάσσια κυκλοφορία προς τον Ινδικό Ωκεανό».

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Goldair, Νίκος Σοφιάδης, δήλωσε:
«Θα ήθελα να καλωσορίσω θερμά την Air Austral στην οικογένεια της Goldair! Είμαστε περήφανοι που επισφραγίστηκε μια κρίσιμη συνεργασία. Στόχος μας είναι να εργαστούμε χέρι-χέρι για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη έκθεση της Air Austral στην ελληνική επικράτεια, να ενισχύσουμε την παρουσία της Air Austral και να αυξήσουμε τις πωλήσεις στην περιοχή μας. »